Rigtig glædelig jul <3

2015 – velkommen til!

Så er vi på de sidste dage af 2014, og hvor er året dog bare gået stærkt og slet ikke som jeg havde planlagt. Havde du spurgt mig denne tid sidste år, havde jeg grint hånligt af dig når du fortalte mig at jeg i 2014 ville gå ned med en depression.

Men sådan blev det. Det er stadig noget jeg kæmper med – dog slet ikke i samme grad som før men det fylder stadig lidt, og det vil det nok også gøre i lidt tid og det må jeg bare acceptere.

Men det gør bare at jeg føler 2014 virkelig IKKE var mit år. De planer om jeg skulle smide de sidste kilo, blive så mega lækker og sund, ja de røg direkte i vasken. Men når man er syg, kan man ikke kæmpe 2 kampe – og jeg måtte vælge den hårdeste som var depressionen.

Men dagene er gået, og jeg har det MEGET bedre – det fylder stadig ind i mellem, og det vil  det nok gøre lidt tid. Men det er ok :) – jeg skal bare lære at finde ud af hvordan jeg skal leve med det :)

Men 2014 har også haft dejlige stunder i året – og dem vil jeg da kort lige opremse ;)

– 2 fantastiske rejser til Bali og Thailand – de ture gjorde at jeg fik det SÅ meget bedre. OG hold kæft hvor er det nogle fantastiske lande. Jeg ville ønske jeg kunne rejse hele tiden , men det er der vist ikke råd til.. :)

– Jeg blev udlært som kontorelev, og fik job lige efter!

– Desværre blev jeg fyret lige efter min ferie til thailand, men jeg var kun ledig i 5 dage og har nu fået mit drømmejob som rekrutteringskonsulent på en 2 måneders kontrakt til at starte med :D

– Jeg blev gudmor til min bedste venindes datter og var med til fødslen, en meget stor oplevelse i mit liv.

– Min lillebror blev student og jeg var en MEGET stolt storesøster! :)

Så det har været et hårdt år, men som også har haft gode oplevelser!

Men hvad er planen nu så Mette?

Jo, jeg har lovet mig selv at 2015 skal have gas – jeg skal tabe mig de kilo jeg har tabt før, og gerne mere til! Jeg har en fantastisk træner i Cecilie, og jeg har lagt en plan med hende, så hun kan holde mig i ørerne og det glæder jeg mig til!

Jeg er virkelig træt og ked af det jeg ser i spejlet, så må jeg jo gøre noget. Men er virkelig kommet ind i en ond cirkel, og ved den bliver svær at komme ud af – men jeg vil gøre mig bedste – vil gerne være lækker! :)

Så indholdet vil være meget vægttabsrelateret, og jeg vil deler min tanker, nederlag og successer :)

Bloggen vil også ændre sig lidt, indholdsmæssigt! Jeg vil lave flere fashion indlæg – der er rigtig mange af jer der spørger til min stil og tøj og hvor det er købt – så det vil komme ind i mellem, hvor jeg vil linke til de ting jeg har købt eller ønsker mig!

Men jeg vil også komme med flere opskrifter, træning og generelle vægttabs opdateringer.

Jeg håber i vil være med på min rejse! også vil jeg bare gerne sige tak for AL jeres støtte, pas godt på jer selv, og kom godt ind i det nye år <3

Dernæst – 2015, velkommen til – jeg glæder mig virkelig til at lære dig at kende <3

10881672_10204158857704805_6377924297458202882_n

 

 

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rigtig glædelig jul <3