Udsalg på min webshop!

2015 – Året der gik / Del 1..

Så lakker vi snart mod enden af 2015 – et år der er gået så hurtigt – men alligevel langsomt, kender i det? :)

Jeg troede at da vi rundede 2014 af, at det nu ville blive MIT år, og at 2015 skulle være året hvor jeg tabte mig.. Jeg tog fejl..

Jeg har haft utrolig mange kampe at kæmpe i 2015, da min depression stadig lå og lurede, men det blev stadig bedre dag for dag, og men jeg stressede stadig over mit vægttab, og så gik jeg ALL in i 2 uger, også tabte jeg det hele på jorden igen. Sådan har det egentlig kørt frem og tilbage hele året – indtil jeg startede på et nyt arbejde og kom hjem fra New York, og blev ramt af en depression lignede symptomer. Jeg var sikker på jeg var blevet ramt igen – heldigvis varede det “kun” 5 dage, men det fik mig til at indse jeg havde brug for en pause og det var lige hvad jeg havde brug for – og især her i juledagene har jeg samlet kræfter, så jeg kan komme godt i gang med 2016 – mere om det i et andet indlæg :)

blog

Men lad os nu se de forskellige måneder her på bloggen i indlæg :)

Januar:
I Januar udgav jeg faktisk bloggens mest læste indlæg, nemlig opskriften på blomkålsburgere (har du ikke prøvet den endnu, så kan jeg klart anbefale den ;))

Jeg snakkede også lidt om min plan, der jo så af nævnte grunde mislykkedes – lad os krydse fingre for 2016 bliver lidt mere ;)

Derudover skrev jeg også lidt om selvforkælelse og hvorfor jeg finder det vigtigt – det har jeg faktisk ikke været så god til på det sidste, kunne være jeg skulle tage mig sammen og huske det :)

Februar:
I februar udgav jeg et meget personligt indlæg omkring følelserne der overfaldt mig – jeg fortalte om hvordan jeg var brudt sammen midt oppe i træningscenteret, det hele blev bare pludselig for meget, blev os lidt rørt da jeg læste det igen, for jeg savner sgu stadig hende Mette der var top motiveret og smed 16 kg..

Jeg skrev også om de forbudte ting jeg elsker, så som burgere, promfritter og bland selv slik – og jeg er nok ikke den eneste :)

Derudover havde jeg besøg af min diætist som skrev om Aspartam og om det er farligt at drikke light sodavand – meget lærerigt indlæg som i kan finde HER!

Også fik i også lige en guide til vask af træningstøj :)

Marts:
I marts skrev jeg om en ny måde at se tingene for mig selv –  det holdte ikke. Jeg gik all in og brugte for mange kræfter, og det blev for hårdt – jeg har virkelig prøvet at finde mange veje ud af den her depression. Den er ikke fundet endnu, men er sikker på den kommer :)

Derudover lagde jeg en opskrift ud på sunde og lækre banan/vanilje protein muffins og lækre banan og chokolade protein muffins med peanut surprise!

Derudover skrev jeg om den skide vægt – SOM stadigvæk er svær at lade være med at fokusere på!

April:
Der fik i opskrifterne på en lækker smoothie og protein muffins med nutella surprise :)

Samtidig gav jeg ideer til fredagssnacks eller weekendsnacks, kan vi vel også bare kalde dem ;)

Maj:
Nogle af mine mest læste opskrifter udover blomkålsburgere var: Protein pandekagerne og en sund spaghetti carbonara :)

Maj var også måneden hvor jeg mødte et af mine store idoler, nemlig Ole Henriksen, bliver stadig helt glad af at tænke på den aften :)

Derudover snakkede jeg også lidt om pre workout, og det var et produkt der helt klart hjalp mig afsted til træning :)

Der var også plads til et personligt indlæg om min stilhed, og hvordan dårligt og energiforladt jeg egentlig var :/

Og så delte jeg en video fra Color Run løbet, så i kunne se hvor sjovt det var :)

Juni:
Pyha, nu når jeg sidder og kigger mine indlæg igennem kan jeg virkelig se hvor meget jeg har bekymret over mit vægttab, hvilket nok er grunden til min krop i oktober bare sagde stop! Her er endnu et indlæg om den dumme dumme vægt!

Derudover afslørede jeg hvad jeg stemte til valget og jeg kan afsløre at jeg faktisk mistede en del følgere på instagram af den grund. Er det ikke vildt? Jeg synes det er komisk folk kan finde på at vælge folk fra, fordi de stemmer som de gør. Her tænker jeg både på venner, og bekendte. Men det jo deres valg, sølle liv siger jeg bare :)

Derudover skrev jeg et indlæg om en olie der hjalp på mine strækmærker på maven :)

Det var den første del af 2015 – i morgen kommer de resterende måneder <3

Her er lidt billeder fra året der er gået..

blog1 blog2 11150278_10204961270804631_4351037920433463848_n blog3 blog4 gud kjole

Hahaha husker i? :D
Jeg ser den stadig som hvid og gul! Jeg forstår det ikke!

 

2 kommentarer

  • Tina

    Jeg ser også den som hvid og guld og fatter ikke hvordan andre kan se den med et andet farve!
    Dejligt at læse at jeg ikke er den eneste :)

    Godt nytår!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalg på min webshop!