Fitness bloggers gone wild...

Tørbørstning?

Jeg har kastet mig ud i en ny beauty ting, først M2 lashes og så noget selvforkælelse, hist og her, men nej nej – jeg er ikke ved at blive beauty blogger. På det punkt er jeg pænt lost, jeg aner intet om makeup og skønheds produkter!

Men ja, jeg er startet på at tørbørste mine ben, nu har jeg læst flere artikler omkring det, og min skønne kosmetolog har sågar også sagt at det skulle være godt ( og hun er altså min GURU indenfor det område)

Så jeg købte en børste og gik så i gang med at børste rundt omkring på kroppen. Jeg fokusere primært på ben, baller, mave og arme :) 14009949_10208142648577087_1517467938_n

BØRSTEN KAN KØBES HER….

Men hvad gør det så godt for? 

Jo altså, hvad jeg kan læse mig frem til ud fra alle mulige steder samt viden fra min Kosmetolog og de siger at tørbørstning skulle være det bedste middel mod appelsinhud også kaldet cellulite i de finere kredse. Det hjælper kroppen med at komme af med affaldsstoffer og er med til at holde din hud i form.

Med en børste stryger eller skrubber du din hud for at fjerne døde hudceller og det sætter gang i blodomløbet og udrenser din hud for affaldsstoffer via lymfesystemet og Ifølge eksperterne har det en gavnlig effekt på appelsinhud, fordi det sætter gang i blodgennemstrømningen i de fedtceller, der laver buler i din hud på især lår, baller og mave.

Hvordan gør du så? 

På mine skinneben og lægge, laver jeg lange strøg op til knæet og på lår samt ballerne kører jeg børsten op ad i små cirkler.

På maven kører jeg den rundt i urets retning og på armene kører jeg lange strøg op mod skulderne.

Jeg børster altid om morgen og på tør hud (må ikke gøres på våd hud) – jeg bruger 2-4 minutter på det.

Jeg bruger børsten herfra – og den gør det så godt!

Jeg har brugt den i små 2 uger nu tror jeg, og jeg kan ikke se den store effekt endnu (det havde jeg dog heller ikke forventet) men jeg kan mærke min hud er blevet blødere og det er fandeme lækkert!

Du kan læse lidt mere om tørbørstning HER – det er blandt andet der jeg har fået inspiration.

Hvad gør du for at mindske appelsinhud, har du nogle gode tricks?

BØRSTEN KAN KØBES HER….

13988912_10208142648457084_538176763_n

Indlægget indeholder affiliate links…

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fitness bloggers gone wild...