# 3 - Nemme retter // Fyldte peberfrugter

Når jeg ligger billeder op af disse “nemme” retter på de sociale medier har en del spurgt efter en opskrift. Derfor tænkte jeg at starte det her “Nemme retter” op på bloggen. Opskrifterne er ikke raket videnskab eller noget vildt. Men så kan i bruge det til inspiration til nemme retter i hverdagen eller blot som input til jeres hverdag :) Du kan desuden altid finde mine tidligere opskrifter her! I denne uge deler jeg opskriften på fyldte peberfrugter, en opskrift jeg ofte tyr til når det skal gå hurtigt. Det er nemt at lave og det der tager længst tid er den tid det skal have i ovnen. 17015100_10209897074436637_1965750489_o Det skal du bruge (til 4 stk) 400 gram hakket oksekød med lav fedtprocent 4 peberfrugter Revet ost (fedtfattig - jeg går efter dem med lav fedt procent) Hakket tomat m. hvidløg (eller hvad du er til) Revet gulerødder Timian Hvidløgspulver/Hvidløg Salt Peber Sådan gør du: Tænd ovnen på 180-200 grader (alt efter hvilken ovn du har) Steg så kødet, og når det er færdig tilsættes de hakkede tomater, samt revet gulerødder og krydderier. Rør rundt og smag til. Når den smager som du kan lide, lader du den stå og simre lidt. Imens klargører du peberfrugterne. Du skærer blot toppen af og udhuler dem, også er de klar til at få proppe fyldet ned i. Jeg putter lidt ost i bunden, men ikke et must. Derefter propper jeg fyldet i og sætter dem i ovnen, hvor de skal have 30 minutter. Når de 30 minutter er gået tager du dem ud og propper osten oven på (som på billedet) også giver dem derefter 10 minutter. Og så er de klar til severing! Velbekommen! 17016596_10209897074396636_959579014_o17012469_10209897074356635_2042502698_n