En opskrift på hjemmelavet müsli

Efter jeg er begyndt på den nye kostplan fra min træner Cæcilie, så er jeg begyndt at spise skyr til morgenmad og i denne forbindelse har hun givet mig en sindssyg lækker opskrift til en hjemmelavet müsli som jeg propper oven på. Det smager simpelthen SÅ lækkert! Så jeg synes lige jeg ville dele opskriften med jer. Dette skal du bruge: 100g Grovvalsede havregryn 150g Rugflager 110g Kokosmel/kokosflager 100g Hørfrø 115g Rødquinoa 100g Chia 140g Græskarkerner 50g Valnødder 130g Hasselnødder 140g Mandler 4 spsk Stevia sukker 5 spsk Skov- og granhonning (anden honning kan også anvendes) 2 spsk Vanilje pulver Sådan gør du: Start med at hakke valnødder, hasselnødder og mandler groft og hæld det over i en stor skål sammen med resten af ingredienserne, med undtagelse af Stevia sukker, honning og vanilje pulver. Bland ingredienserne godt sammen i skålen. Find en stor dyb pande frem og varm stevia sukker, honning og vanilje pulver ved middel varme til det danner en jævn masse. Hæld nødde-, frø- og grynblandingen op i panden til den søde masse.  Varm müslien igennem mens du røre rundt jævnligt så massen af Stevia sukker, vanilie pulver og honning bliver jævnt fordelt over resten af müslien. Efter 5-10 min på panden ved middel varme skulle müslien være klar. HUSK AT RØRE jævnligt. Hvis panden ikke er stor nok til hele portionen af müsli, kan du evt. lave det over flere omgange. Alt efter hvor mange gange du skal varme müslien over skal du justere mængden af stevia sukker, honning og vanilje pulver. 1940042_10202154486516778_1183178714_n

Hermed et billed af det færdige resultat - jeg propper blåbær på for at gøre det lidt lækkert :)

Jeg ved at opskriften også ligger på hendes facebook side hvor hun også skriver andre lækre opskrifter samt gode tips :) I finder hendes facebook side lige HER!