Hjerteløb + mine tanker

På lørdag skal jeg til Charlottenlund og deltage i I FORMs hjerteløb, og det glæder jeg mig faktisk rigtig meget til :)

Løbet er faktisk noget af det sundeste du kan gøre for dit hjerte, og til I FORM's hjerte løb gavner du ikke bare dit eget hjerte, men også arbejde kvinders hjerte. Løbet er nemlig arrangeret til fordel for Hjerteforeningens kampagne - ELSK hjertet. Man kan løbe enten 2,5, 5 eller 10 kilometer og løbet er både for mænd og kvinder! :) Jeg synes det er en rigtig god sag at støtte, og derfor har jeg valgt at løbe denne tur :) Jeg skal løbe 5 kilometer, sammen med nogle gode veninder - så jeg håber vejret er med os, men ellers skal vi nok få en dejlig dag alligevel! :) Hvis der er nogle af jer der har lyst til at deltage, så kan i tilmelde jer eller læse mere HER Er der nogle af jer søde læser der skal deltage på lørdag?   :)
______________________
 
Mine tanker
 
 
Nu er det på torsdag jeg skal vejes - og jeg er simpelthen så nervøs, samtidig med jeg har en dårlig mavefornemmelse...
Jeg ved ikke hvorfor, men noget siger mig bare at jeg har taget på.. Tror det fordi min weekender har været lidt for usunde, især i fredags hvor jeg var til Baby shower, hvor der ikke var aftensmad - så det endte med at jeg spiste en masse af det usunde som chips og kage, for det var jo kun det der var? :(
Men jeg har selvfølgelig passet min træning, og jeg har trænet 4-6 gange om ugen, hvor det hovedsagligt har været HIT jeg har gået til.
Men ja, er bare så nervøs. Vil så gerne have tabt mig - men jeg ved så os at hvis jeg ikke har tabt mig, bliver bissen skruet hårdt på og så må jeg leve af kylling og agurk... haha ej, men så må jeg virkelig tage mig sammen.
Håber virkelig på det bedste resultat  - jeg synes virkelig jeg har kæmpet hårdt for det denne her gang. Jeg mangler 2,1 kg for at være på 15 kg. i alt.
Så det håber jeg virkelig jeg har nået den her gang - men ja, nu må vi se :)
Nu vil jeg nyde resten af min aften med min kæreste, vi skal ud og gå en lang tur da jeg har hviledag i dag :)
1371386_10201274012025466_1057406258_n
Lige et billed fra igår - hvor jeg måtte droppe min cykeltur til og fra arbejde på 12 km i alt, grundet mega dårligt vejr. Mig og mandag var ikke særlig gode venner i går!