Laks med grillet squash-ruller

Så er det blevet mandag igen - og vi skal dermed have ugens sunde opskrift :) Jeg glemte at skrive i sidste uges indlæg at i, ude i højre side under kategorier, kan du altid gå ind og kigge på de opskrifter jeg ligger ud. Indlæggene bliver nemlig gemt under: Opskrifter og Til middag hos :)
 _______________________________
 
Ugens Sunde :)
 
Laks med grillet squash-ruller
Til 2 personer
544548_10151957194190071_1214865696_n
 
Det skal der bruges:
Squash-rullerne:
2 squash
150 gram skyr
150 gram smøreost
1 fed hvidløg
Purløg
Olie
Salt
Peber
Ovnbagt laks:
2 laskefileter
Salt
Peber
Oregano
Paprika
Sådan gør du:
Start med at tænde ovnen på grill funktionen, ved 200 grader. Derefter skæres tynde skiver af squash på langs på et mandolinjern.
Pensl skriverne med lidt olie og krydre dem med salt og peber. Grill så skriverne på en rist i oven i cirka 5 minutter, og tag dem derefter ud og læg dem til at køle lidt af.
Imens skiverne er i ovnen laves ostecremen, og det gøres ved at røre 150 gram skyr, 150 gram smøreost, finthakket purløg, salt og peber sammen i en skål.
Når skiverne så er kølet lidt ned smøres ostecremen i et tyndt lag på skiverne og rulles derefter sammen.
Til laksefilleterne skal du ligge dem i et ildfast fad eller på noget bagepapir. Krydr dem med salt, peber, oregano og paprika. Kom dem derefter i ovnen i 20 minutter. De kan sagtens laves på almindelig varmluft :)
Hvis man synes der ikke er nok mad i de små squash ruller - det gjorde vi nemlig ikke, men vi lavede det os kun af en squash da vi skulle prøve og lave det for første gang, så kan man sagtens have agurke og gulerodsstave ved siden af. Det smager lækkert :)
 
Et andet tip kunne være at lave noget fuldkornspasta ved siden af, det kunne smage rigtig lækkert :)
Velbekommen :)
 
Hvis der er nogle af jer der kaster jer ud i at lave retten, vil jeg rigtig gerne høre om det - så læg gerne en kommentar her på blogindlægget :)
 
Hvis i så også tager et billed af det , ville det være rigtig fedt hvis jer der havde instagram lagde det op, taggede mig i det, jeg hedder getfitinspirationdk derinde, og brug gerne hashtagget #ugenssunde, så vil jeg kigge efter jeres billeder der :)
 
God dag til jer alle! :)