Husk det også skal være sjovt :)

Tortilla wrap med kylling og en masse andet lir ;)

Jeg beklager at indlægget kommer lidt sent op i dag, jeg har haft lidt små travlt! :)

Men denne uges ret er også en hurtigt en, som smager super lækkert og kan laves næsten lige som man vil men her kommer den opskrift vi bruger :)

Ugens sunde :)
Tortilla wrap med kylling og en masse andet lir ;)
1459981_10152064228995071_742252538_n
Det skal du bruge:
 
Kødsovs:
400 gram kyllingekød eller oksekød
1 fed hvidløg
1 squash
1 rød peberfrugt
1 dåse majs
1-3 gulerødder (alt efter størrelse)
1 dåse tomatpure
1 dåse hakkede tomater
en halv tsk fuld citronsaft
Salt
Peber
Oregano
Paprika
Tilbehør:
Fuldkorrns tortilla pandekager
Salsa
Guacamole
Hytteost
Sådan gør du:
Brun kødet i en gryde og tilsæt hvidløget. Tilsæt derefter finthakkede gulerødder samt tomatpure og varm det igennem i 3-4 minutter, og rør i det i et par gange.
Skær peberfrugt og squash ud i cirka 5 cm lange stænger.
Kom derefter peberfrugten samt squash i gryden, og tilsæt dåsen med de hakkede tomater. Tilsæt oregano, paprika og lidt citronsaft.
Varm det hele igennem i cirka 10 minutter, og smag det til med salt og peber :)
Velbekommen :)

2 kommentarer

  • Sanne

    Hvor meget vejede du da du vejede mest og hvor meget vejer du nu ? og hvor lang tid har du brugt på det.. Jeg har tabt ca. 8kg i alt på lidt over 1,5 måned.. startede d. 20. september. Vejer omkring 57,et eller andet lige nu, og jeg synes det er svært at komme længere ned i vægten? Er din vægt også gået i stå et par gange, hvor man ikke føler man kan tabe sig mere.. Det er som om jeg ikke kan komme ned fra de 57 kg.. Mvh

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Sanne,Jeg vejede 98,8 da jeg startede, og vejer 83,7 nu – det har jeg brugt lidt over et år på :)Og det er da et flot resultat!Nu ved jeg jo ikke hvor høj du er? så jeg ved ikke hvordan og hvorledes med de 57 kg. Men ja, jeg tror alle går igennem perioder hvor de føler det står stille :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk det også skal være sjovt :)