MK olie og juice + ugen der gik

Fyldte peberfrugter

Så det blevet mandag – og det betyder at ugens sunde opskrift nu skal på bloggen, og i denne her uge er det faktisk mig og ikke min kæreste der har lavet retten :)

Ugens sunde :)
Fyldte peberfrugter til 2. personer
danid
 
Det skal du bruge:
450 gram hakket oksekød 3-7%
4 peberfrugter
Revet ost (som er nøglehulsmærket)
1 dåse hakket tomater med hvidløg (den bruger jeg, men andre kan også bruges)
2 fed hvidløg
1 dåse majs
Salt
Peber
Oregano
Sådan gør du:
Først skal kødet brunes i en gryde, imens det streger gør du peberfrugterne klar. Det gøres ved at skære toppen af og så fjerne kerner og skillevæggene inde i peberfrugten.
Når kødet så er færdigt putter du dåsen med de hakkede tomater, samt 2 fed hvidløg og 1 dåse majs ned i – smag det til med salt, peber og oregano indtil du synes det smager godt! :)
Når kødsovsen er klar putter du det ned i hver peberfrugt og fylder dem op med kødet. Når det er gjort skal de have 30 minutter i ovnen ved 200 grader.
Når de 30 minutter er gået tager du dem ud og putter ost oven på og derefter skal de så lige have 10 minutter så osten smelter :)
 Jeg glemte så at proppe majs i  – men det plejer jeg altså! :D
Velbekommen :)
 
 
Hvis der er nogle af jer der kaster jer ud i at lave retten, vil jeg rigtig gerne høre om det – så læg gerne en kommentar her på blogindlægget :)
 
Hvis i så også tager et billed af det , ville det være rigtig fedt hvis jer der havde instagram lagde det op, taggede mig i det, jeg hedder getfitinspirationdk derinde, og brug gerne hashtagget #ugenssunde, så vil jeg kigge efter jeres billeder der :)
 
_____________________
 
Har du set jeg har en give away i gang hvor du kan vinde et hårbånd fra Kari Traa – hvis du har lyst til at deltage kan du se mere i indlægget HER!
Konkurrencen slutter på onsdag kl. 18 :)
 

10 kommentarer

 • Super lækker opskrift smukke! Den må jeg prøve i løbet af ugen. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser vildt lækkert ud og så er det ovenikøbet glutenfrit(!). Det skal helt sikkert afprøves.http://hitthegroundrunning.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Mette!Vi har også i denne uge lavet fyldte peberfrugter. Vi har dog kommet kylling i og ikke oksekød, så det kunne måske være et alternativ til en anden gang? :) De er at finde på følgende link: http://madkammeret.tumblr.com/post/67048083272/fyldte-peberfrugter-med-kylling-vi-har-laenge-gaetTak for en rigtigt fin og inspirerende blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det har jeg også prøvet med før – men min favorit er nu med hakket oksekød :)Men tak for tippet!Og tak for de søde ord :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor ser det lækkert ud! Er vild med at det er glutenfrit.Og ville lige sige stort tillykke med vægttabet! Du ser skide godt ud! Har selv tabt mig 20 kg, så ved hvilken kamp det er. Synes det er fedt lige at få noget inspiration til maden. Tak for det! God aften til dig – Mvh Matildematildegoesfit.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er os rigtig lækkert :)Tusind tak! Og hvor er det os bare flot du har nået 20 kg! Glæder mig til jeg kan kan sige jeg er nået dertil :)Og fin blog – jeg følger dig nu :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak for det! – Er sikker på at du snart runder de -20 kg også. Lige pludselig går det bare hurtigt :-)Og tusind tak – kan altid bruge en følger mere da – følger også dig nu! Skøn skøn blog du har! Mvh. Matilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det håber jeg på – er bare inde i en ikke så god periode lige nu.. Så jaa…Og det var da så lidt, og dejligt du også følger mig og kan lide min blog!Det jeg glad for! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MK olie og juice + ugen der gik