Min buksedragt

Sådan mødte jeg M – del 2

Hvis du ikke har læst 1. del af hvordan kan mødte M – så kan du læse den lige HER. 

Jeg gik op mod resturanten hvor vi skulle mødes. Vi skulle spise sushi og heldigvis på en resturant der lå tæt på mig. Jeg tog mobilen op af lommen, og så at han havde skrevet at han lige var lidt for sent på den, men at han var på vej. Lige der, når man lige at tænke: ”nå, mon han brænder mig af?”

Jeg stillede mig og ventede, og der gik 5 minutter.. Og så gik der 10 og jeg begyndte og synes det var liiidt mærkeligt. Men lige pludselig kunne jeg høre en bag mig sige hej, og i det jeg vender mig om står M lige foran mig. Jeg kan huske jeg tænker; wauw, han er meget flottere i virkeligheden. Så det var jo en rigtig dejlig overraskelse. Med sig, har han sgu købt en blå booster (en energidrink – vi havde snakket meget om energidrikke og min kærlighed til dem) og et kort med blomster på. Jeg kigger på ham og han siger: ”ja, de havde altså ikke nogen pæne blomster på tanken, så jeg købte et kort med blomster på”. Det var da lidt kært!

Vi får sagt hej, krammet og alt det der, og går så ind for at spise sushi. Vi får bestilt og så kører snakken ellers bare. Han havde jo HELDIGVIS snakket i telefon med mig, så han var godt klar over jeg snakker og jeg snakker meget (Can’t help it), men det var slet ikke sådan så det kun var mig der snakkede. Jeg snakkede bare mest (det har han os sagt efterfølgende.. hæhæ) Men snakken kører og det er virkelig virkelig hyggeligt. Vi får spist god sushi og spurgt en masse indtil hinanden.

Da vi har siddet der nogen timer, kan jeg ikke huske hvem af os der spørger. Men vi aftaler ihvertfald at vi skal gå videre og ud og drikke noget varmt efterfølgende. M går høfligt op og betaler i mens jeg tager mit overtøj på.

Da vi kommer ud, siger jeg til ham (OG DET VAR KUN FOR AT VÆRE HØFLIG! Og for at vise jeg ikke bare forventer fyren betaler) Skal jeg betale min del? Hvotil han svarer: ja det må du gerne. #satans! Så står man der, og tænker nå, det var ikke en del af planen. Han har bare tænkt: fedt at hun bare sådan vil betale sin del!) men selvfølgelig, jeg sagde det jo selv – og jeg overførte min del til ham.

Vi gik ned og købte chailatte, og der var der ligesom gået den selvstændige powerkvinde i mig, så dem skulle jeg da NOK betale. Han skulle ihvertfald ikke tro noget som helst om mig, så jeg hev dankortet frem og betalte. (Jeg er tosset, i know) vi satte os ned og snakken forsatte. Det var virkelig rart og hyggeligt med ham. Jeg kan huske jeg følte mig virkelig tryg og rar i hans selskab og så synes jeg bare virkelig han var flot at kigge på. Meget meget pænere end sine tinder billeder.

Klokken blev over 22, og de lukkede derfor. Vi tog vores tøj på og han spurgte om han skulle følge mig hjem. Det måtte han gerne, selvom jeg boede så tæt på og det var en kæmpe omvej, så måtte han da gerne følge mig hjem.

Vi går hjem sammen og det tager vel 5 minutter også er vi foran min dør. Vi stiller os så vi kan kigge på hinanden og snakker lidt videre. Jeg får pludselig tanken, lad mig da lige tage fusen på ham og så kyssede jeg ham. Det havde han ikke lige regnet med, men han blev meget glad –der stod vi og havde vores ”første kys” et godt kys. Han kyssede godt og havde nogle virkelig bløde læber.

Vi kisse misser lidt der og krammer/kysser så farvel og så går jeg ind i min opgang og han gik hen mod sin bil. Jeg skulle i gang med at opdatere alle mine veninder og han skulle også opdatere sine, men han skrev alligevel til mig da hn var henne ved sin bil som han havde parkeret.

Og jeg kan huske jeg tænkte, han virker sgu virkelig som en reel good guy og så var han ogå sød og flot. Ja tak – ham ville jeg gerne se igen.

Men på det tidspunkt var der slet ikke kæreste udsigt fra min side – jeg tænkte bare han havde nogen gode store overarme, han var buff og han var lækker. Ham ville jeg da gerne hygge mig lidt med..

2 kommentarer

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min buksedragt