Når forholdet går i stykker...

Når der opstår en mulighed man ikke kan sige nej til..

Først og fremmest, tusind tak for jeres alle jeres søde kommentarer og beskeder efter mit sidste indlæg omkring mit forhold. Det varmer utrolig meget og jeg er så taknemlig for jeres opbakning. TAK! <3

Der er ingen tvivl om hele mit liv er lidt rodet pt. Der skal lige findes en ny rytme, hverdag og der skal komme styr på det hele igen.

Egentlig havde jeg også tænkt at jeg lige skulle have en stille og rolig stund, hvor jeg fokuserede på mig selv og lærte hvem Mette er nu.

Men ind i mellem opstår der nogle muligheder man bare ikke kan sige nej til, og da jeg fik denne mulighed overvejede jeg det ikke engang. Jeg kunne mærke helt nede i maven at det var det jeg skulle!

Jeg har længe drømt om at tage en uddannelse indenfor Coaching. Det har faktisk været en drøm længe nu og jeg tør næsten ikke sige det højt, men jeg forfølger nu min drøm og på søndag starter jeg hos på en Coaching uddannelse hos Pia Nissen.  Jeg skal dog lige en smuttur til Vejle da jeg ikke havde muligheden for at starte i Søndags, men det er helt ok! Men så kommer der til at gå 6-8 måneder og så kan jeg kalde mig certificeret coach. Jeg kan slet ikke forstå det.

Jeg glæder mig simpelthen SÅ meget til at komme i gang. Jeg kan stadig ikke forstå at jeg rent faktisk skal i gang med den uddannelse og et skridt tættere på min drøm. Men forhelvede hvor er det bare fedt og jeg er så glad! :)

Når en dør lukkes, åbnes en ny – og det passer sgu helt sikkert her. Ih jeg er så glad! :)

billede-2

2 kommentarer

  • Annika

    Vi glæder os så meget til at få dig med på holdet!!! Du bliver en stjerne som Lifecoach :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

    Åh hvor godt Mette, du bliver en super coach. 💪🏻

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når forholdet går i stykker...