Vinder af ansigtsbehandling! :)

Mit tip – sådan undgår jeg at lugte til træning!

Okay, et tip var måske lige et groft nok ord i denne sammenhæng, men jeg kan da så forklare hvad jeg gør i stedet. Overskriften blev altså bare bedre med MIT TIP :D

Jeg er sådan en person som hader at lugte at sved og ligne lort. Da jeg var yngre gik jeg ALDRIG uden for døren uden makeup. Det har dog ændret sig lidt siden, og jeg kan nu sagtens gå morgengrim ned til Netto og forlade mit hjem uden makeup!

Men jeg har det alligevel sådan at jeg gerne vil se pæn og godt ud, og dufte godt.

Jeg hader lugten af sur sved, puha! Og jeg vil virkelig ikke lugte sådan når jeg er oppe og træne! Og så ved jeg godt nogle siger, “amen man sveder jo når man træner og så er det ligemeget hvad folk tænker! Man er der jo for at træne”

Yeeeees – men bare fordi man træner kan man jo godt dufte, ikk’?! Sådan har jeg det ihvertfald. Så inden jeg træner smører jeg altid en roll-on deo under armene.

Det tager lige det værste, og så føler jeg mig os mere frisk efter en lang dag på arbejde.

Jeg bruger faktisk bare sådan en billig en fra Føtex, og har du øget svedtendens har Rexona flere alternativer.

11047261_10204690949086757_1537793819_n

Det er mit tip, til at undgå at lugte af sved når jeg træner!

Hvad gør du ? :)

4 kommentarer

 • Gør alle mennesker ikke dét?
  Altså – bruger en deo? – Hver eneste dag?
  For mig er det ligegyldigt hvad jeg skal – deo er da altid en del af morgenrutinen?
  Faktisk så lugter sved ikke i sig selv – derfor kan man med fordel være ren inden man begynder at svede…. Altså ved praktisk at vaske sig eller tage et bad INDEN træning! :-) ..
  Jeg oplever ikke at jeg lugter når jeg sveder – og det gør mit træningstøj heller ikke… :)
  Hilsen Maya

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Enig! – alle bruger vel deo? ;) Men ellers et fint tip ;)
   – Nadia // lifebynan.dk

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ikke alle kan jeg så fortælle i mit job som rekrutteringskonsulent ;)

   Ej, men jeg håber da størstedelen gør. Jeg har en panisk angst for at lugte af sved, og selvom jeg putter på om morgenen, så synes jeg alligevel det er rart at proppe på inden træning, så man kan føle sig frisk.

   Jeg har oplevet et par stykker i træningscenteret som virkelig lugter! og det skal bare ikke være mig, så derfor gør jeg det :)

   Men det er måske dumt, som du nu siger ved at det lugter faktisk ikke hvis man er ren. Men jeg gør det nu alligevel! :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I didnt know Men could get Cystic Fisbiros. He should call the doc and ask how much it would cost and so forth they will give him the details on how he wants the results.. through mail.. e-mail or phone.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinder af ansigtsbehandling! :)