Glædelig jul!

Mine mål for 2014!

Så er julen overstået – og det gik sørme også hurtigt! Men det har været en rigtig dejlig tid <3 :)

Jeg har været hjemme hos min familie og hygget siden den 21 december, så det har været dejligt bare at slappe af.

Men der er godt nok røget mad mad indenbords – jeg føler mig lidt sådan her:

1526084_1442645395948351_1779086502_n
Synes simpelthen det er så komisk det billed!  :D
Nå, men jeg har ikke dårlig samvittighed og har det helt fint med det. Jeg har virkelig nydt julen i år og har synes det har været så DEJLIGT. Så kæmper jeg bare lidt ekstra i januar…  (som alle de andre)
Men nu er det jo også sådan at jeg rejser til London i morgen, og hold kæft hvor jeg glæder mig!
Så der kommer til at være lidt stilhed på bloggen, men jeg vil ligge billeder på instagram, så i kan følge med der :)
Jeg har pakket lidt træningstøj da der et motionsrum på hotellet, så jeg satser på vi kan få trænet hvis vi ikke er for smadret, vi kommer jo nemlig til at gå en del! :)
Men derfor har jeg tænkt lidt over mine nytårsforsætter, og jeg laver egentlig ikke rigtig nytårsforsæt, men jeg har mig nogle mål jeg godt kunne tænke mig at nå, samt nogle ting jeg skal vil blive bedre til!
Så her er min liste for 2014:

1. Opnå målet omkring mit vægttab – vil gerne tabe 25-30 kg fra da jeg startede.
Det skal jeg simpelthen nå! Og jeg vil kæmpe så hårdt for det! Derfor glæder jeg mig VIRKELIG til at starte på en frisk i januar, starte helt forfra på et nyt projekt som jeg glæder mig SÅ meget til!

2. Vil gerne lære at lave pull-ups!
Som i har set på min instagram gik det ikke så godt, så jeg kunne godt tænke mig at lære at tage 1 og gerne flere i 2014! :D

3. Push ups på tæerne!
Jeg er blevet meget bedre til at lave dem på knæ – nu skal jeg så bare kunne på tæerne ligeledes! Men det er altså hårdt :D

4. Få bedre styr på økonomien!
Vil alle ikke gerne det? :) Skal begynde og spare mere sammen end jeg gør nu!

5. Tage en instruktør uddannelse i Fitness World
Det er et af mine store mål i 2014 og håber det kan lade sig gøre!

6. Få en pæn krop til sommerferien!
Det ville være så FEDT og tage afsted og føle sig lækker i en bikini! :)

7. Blive bedre til at rydde op…
JEG ER IKKE ET ORDENS MENNESKE! :D

8. Gode blogindlæg!
Vil jo gerne beholde jer dejlige læsere <3

Det var det jeg lige kunne komme i tanke  :)

Har i nogle mål eller nytårsforsætter? :)

juljul
Mit jule outfit – kan i lide det ? :)

 

12 kommentarer

 • Gode og inspirerende mål! Her er lidt af mine:Jeg vil gerne knække mit vægttabsplateau og komme ned og veje 60 kg i 2014Blive optaget på kandidaten i journalistikInspirere andre. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Udover første punkt, så vil jeg faktisk gerne opnå alle andre ting, som du har på listen :-) Du har kæmpet så flot med dit vægttab, og det er fedt, at du gider dele med os herinde på bloggen. Håber du har haft en god jul, og god tur til fantastiske London! Har selv lige været der igen i oktober måned. KH Shanicewww.byshanice.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt at jeg ikke er den eneste med de mål! :) Og tak, er rigtig glad for at du vil følge med ! <3Jeg har haft en dejlig jul, og håber jeg også ligeledes du har! :) og tak! glæder mig SÅ meget!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Super gode mål du har dig for 2014. Er sikker på du nok skal opnå dem alle sammen med den motivation du har. Det er i hvert fald et super flot vægttab du har haft indtil videre. Og jeg må lige hilse at sige, at dit jule oufit er virkelig pænt og enkelt. Gid jeg havde samme flotte feminine kurver som dig :) Mit mål for 2014, helst inden sommeren, er at tage 7 kilo på! Jeg er desværre en del undervægtig, og har kæmpet med mad og vægt i meget lang tid nu. Heldigvis har jeg indset, at jeg ikke kan risikere mit helbred ved at spise på den måde jeg gør (spiser enormt fedtfattigt, ingen sukker og kulhydrater osv) og jeg vil betegne mig selv om ortoreksiker. Jeg er dog ved at komme over på den anden side, og mit mål for 2014 er derfor at få nogle flotte kvindelige former.. Smuk stor numse, store hofter og bryster, og en flot markeret overkrop. Der er lang vej igen, men jeg er sikker på jeg nok skal komme igennem :) Så egentlig står vi lidt i samme situation for 2014. Jeg skal bare tage på, og du skal tabe dig.. Jeg ønsker også begge held og lykke, hehe :) Hav en rigtig dejlig tur til London. Det er en fantastisk by. Mange hilsner

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tusind tak og tak for de søde ord om mig – det varmer rigtig meget <3 :) Ej det lyder også som et RIGTIG godt mål! Og det skal nok komme, især når du har fokus på den sunde del af det. Synes virkelig det er et godt mål du har ! :)Jeg ønsker os dig held og lykke! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ha ha sjovt du selv skriver det for har godt bemærket der altid er noget rodet i baggrunden af dine billeder ha ha:-PTænker du skal have en personlig træner?? Bliver spændende at følge! Jeg skal også tabe 5 kg ca. Måske 7-8 efter al den julemad:-O Men vi klarer den og du inspirerer mig virkelig! Er glad for jeg fandt din blog:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HAHAHA – ups! Så skal der sgu da virkelig gøres noget ved det hvis du kan se det :DUhhh – det er det måske ;) Tusind tak for de søde ord, det er jeg virkelig glad for at høre <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Endnu engang vil jeg bare påpege, at det er så fedt at følge med i din blog, når man selv som jeg prøver at få vægten lidt ned :-) Denne gang har det givet anledning til et indlæg, hvor jeg lige fik nævnt din blog:http://www.ninaneerdal.blogspot.dk/2013/12/nytarsfortstter-2014-part-i.htmlRigtig godt nytår og håber du nyder London for vildt! :-DNina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Rigtig flot jule outfit :) Har den bluse lige magen til hehe ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul!