Sjove dating historier - Aarhusianeren

MARKEDSFØRINGSØKONOMUDDANNELSEN

Reklame for Cphbusiness

Det er ofte jeg bliver mødt af spørgsmål omkring hvordan jeg er endt indenfor HR (Human resources). Jeg sidder til daglig som HR Assistent for over 200+ medarbejdere fordelt i de nordiske lande. Her laver jeg alt omkring HR og hvad der falder ind under den kategori.

Samtidig ved jeg også at det snart er tid for de studerende til at finde ud af hvilken uddannelse de skal søge ind på efter sommerferien. Derfor tænkte jeg at jeg ville dele min historie omkring hvilken uddannelse jeg tog og hvorfor.

Da jeg blev færdig på  HHX i 2010 (åh, det er mange år siden nu..) der var jeg HELT sikker på jeg skulle arbejde med Markedsføring. Derfor valgte jeg at søge ind på markedsføringsøkonomuddannelsen på Cphbusiness som lå i København.
Jeg ville gerne starte mit “voksenliv” i København og samtidig havde jeg også hørt godt om skolen fra andre. Jeg besøgte jeg den også til åbent hus og blev helt klar over det var den uddannelse jeg vil.

Derudover tager den kun 2 år, så jeg så den også som et springbræt til at finde ud af hvad jeg ville. Jeg var ikke låst fast. Jeg kunne  søge arbejde efter de 2 år eller læse videre som f.eks. på deres professionsbacheloruddannelser. Det synes jeg gav mig en eller anden “form for frihed” og det var jeg vild med.

I denne video kan du se lidt omkring hvad uddannelsen som Markedsføringsøkonom indeholder:

I kan også finde mere info på deres facebook side HER!

Men hvordan synes du så det er at være studerende der? 

Jeg synes det var vildt fedt!  De sidste semester på uddannelsen er man i praktik hos en virksomhed hvor man får mulighed for  blive en del af en virksomhed på denne måde og arbejde med det man har lært i timerne. Og det er det jeg synes er interessant ved disse uddannelser, fordi de kombinerer nemlig teori med erfaring, og det er aldrig skidt på et CV… Spørg selv HR damen ;) 

Derudover er der vildt mange forskellige fag på uddannelsen, så man får lært en masse. Det var faktisk sådan jeg fandt ud af at HR var den vej jeg skulle gå. Lige pludselig blev fagene som Organsation og Kommunikation meget mere spændende og meget mere mig. Så denne uddannelse var med til starte min karriere indenfor HR. Selvom det var marketing har det givet mig MEGET jeg også bruger i mit job i HR. F.eks. indenfor Employeer Branding og generel business forståelse.

Jeg ved selvfølgelig ikke om de gør dette mere, men jeg fik også muligheden for at tage til Shanghai med studiet og endte med at være afsted i 16 dage. Vi skulle skrive en opgave og fik muligheden for at gøre det dernede på et universitet de samarbejdede med. Det var en helt sindssyg fed og lærerig tur. Generelt synes jeg de gjorde meget for de studerende!

Så hvis du står og skal til og vælge hvad du skal efter gymnasiet, så kan jeg fortælle dig at at Cphbusiness holder åbent-hus d. 20. og 22. februar , så her har du en god mulighed for at komme ind og høre om skolen samt de uddannelser som de har (de har nemlig en masse forskellige) Min eks kæreste læste faktisk på logistikøkonomuddannelsen og sidder i en god stilling nu. Min lillebror har både taget markedsføringøkonomuddannelsen og en professionsbacheloruddannelse efterfølgende. Så det er altså uddannelser du kan bruge til noget!

Husk ligeledes at der er ansøgningsfrist for kvote 2 den 15. marts og 5. juli via kvote 1. 

Sig endelig til hvis du har nogen spørgsmål til uddannelsen :)

Jeg fandt lidt billeder fra vores Shanghai tur – det var altså en oplevelse!

375658_2397713415371_1222917543_n 313509_2369293984903_1968617538_n 313044_2369328745772_1420148211_n

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sjove dating historier - Aarhusianeren