Madpakker?

Madplan – uge 43

Jeg har holdt en lille pause med at dele madplaner – simpelthen fordi vi ikke har lavet nogle. En af grundene til det var at jeg var på C9 og skulle kun have 600 kalorier – så var det nemmere for mig og mit hoved at jeg spiste hvad jeg fik lyst til på dagen, og ikke efter en plan. Derfor har jeg fundet ud af jeg ALDRIG skal tælle kalorier. Forhelvede noget værre noget!

Men er er madplanen for uge 43 – og i weekenden skal vi passe min kæreste niece, men det skal ikke ændre på kosten :)

Skærmbillede 2015-10-18 kl. 20.25.57

Mandag: Blomkålsret (en ny vi skal prøve, er den god deler jeg den med jer)

Tirsdag: Kartoffel/Porre suppe

Onsdag: Kylling m. hvidkålssalat

Torsdag:  Hakkebøffer m. hokkaido fritter

Fredag: Kødsovs med hvidkål som pasta

Lørdag: Boller i karry m. blomkålsris

Søndag: Nakkefilet steg m. bønnefritter


 

Hvad skal i have?  :)

1 kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madpakker?