Madpakker?
Jeg starter jo på det nye arbejde i morgen – og jeg er SÅ spændt…. og lidt nervøs faktisk. Håber det kommer til at gå godt :)
Men for første gang skal jeg arbejde et sted som ikke har frokostordning. Derudover ligger det i et industri kvarter, så man ikke bare lige gå ind ved siden af for at købe frokost :)
Jeg tænker det bliver besværligt i starten, for jeg skal jo lige vænne mig til det. Men det positive er at så er det nemmere for mig at følge min kostplan og de sunde vaner, fordi så falder jeg ikke lige i til frokost fordi der er et eller andet lækkert.
Så nu har jeg brug for inspiration fra jer – jeg ved godt jeg kan lave forskellige salater og sådan.
Men hvad gør i når i skal lave madpakke til arbejdet – lad mig høre. Jeg vil gerne inspireres :D
Billede herfra – som faktisk også har mange lækre opskrifter!
Godt indlæg – for jeg synes også, at det kan være svært at (blive ved med at) finde på interessante madpakker.
Som regel har jeg rester med fra aftenen før; vi har køleskab og microovn på lærerværelset, hvilket er rart. Nogle gange har jeg også rugbrød med sammen med tunmousse og grøntsager eller rugbrødsboller smurt med salatmayo, grøntsager og kylling. Derudover medbringer jeg gulerødder, agurkeskiver, snacktomater, jumborosiner og mandler.
Vi har kantine på skolen, men maden er lidt dyr og man bruger meget tid på at gå til/fra kantinen, så pausen er hurtigt brugt – og jeg vil helst sidde på lærerværelset, have god tid til at spise min madpakke og sludre med kollegerne.