Hård periode

Kari Traa blogger event :)

I torsdags var jeg simpelthen så heldig at jeg var inviteret til at afprøve den nye Butterfly cool Tee fra Kari Traa, som skulle nedkøle kroppen med 1 grad, under træning. Det blevet afprøvet, til spinning, hvilket jeg prøvede for anden gang i mit liv, og jeg er fan! :)

DSC_0754

Men dag startede med vi ankom til Wellcome træningscenter – og for søren hvor var det et lækkert træningscenter! Gid man boede i Hellerup, så tror jeg det havde været mit fortrukne træningscenter! :)

Nå, men vi ankom og fik udleveret toppen vi skulle teste, samt nogle lækre tights fra Kari Traa! :)
Derefter gik vi ind og klædte om, og så skulle vi ellers i gang. Men inden vi startede havde vi simpelthen fornøjelse af selveste Kari Traa, som var kommet til København kun for at fortælle lidt sig selv og mærkets opstart, det synes jeg var ret sejt! Derudover er hun jo en fantastisk kvinde, men masser energi og smil i øjnene, det var derfor mega fedt at møde kvinden bag mit ynglings træningsmærke :)

Men derefter skulle vi så i gang med 30 minutters spinning. Jeg var rimelig spændt, i det jeg kun havde prøvet det en gang før, som var for 7 år siden, hvilket vist ikke helt var rigtig spinning. Men jeg glædede mig til at prøve, men os lidt nervøs fordi man havde hørt om hvor hårdt det er!

Men så kom vi endelig i gang, og hold kæft hvor var det fedt! Vi havde den bedste instruktør med masser af energi, og formåede at få mig presset derud hvor man smager blod i munden (som hun selv sagde ;) )  Hun var fantastisk – og skal have stor ros!

Da vi var færdige haglede sveden af mig. Det var helt vildt! :) Så jeg ved egentlig ikke om jeg føler toppen nedkølede mig, i og med jeg ikke har noget at sammenligne med da jeg ikke har prøvet spinning før. Men jeg synes alligevel, den gjorde et eller andet på selve overkroppen :)

Men jeg kunne faktisk godt tænke mig at begynde at spinne efter denne oplevelse! :) (Så er der nogle af jer kan anbefale nogle instruktører i FW i København?)

Men da vi var færdige med spinning fik vi lidt forfriskninger fra RawBite, 42Raw og skyr is! Dejligt lækkert inden vi skulle ind og forkæles i deres LÆKRE spa! :)

spa
Det var simpelthen SÅ lækkert! og vi blev virkelig forkælet! De havde i den grad sørget for os. Jeg har bestemt ingen klager!

Da vi var færdige derinde, gik ud og fik en lækker goodiebag og derefter stod den på sushi med myfitlife.dk teamet! Alt i alt en virkelig fantastisk og hyggelig dag! :)

Stor ros til Wellcome, houseofcommunation og Kari Traa for sådan et fantastisk blogger event! :) Gik derfra med et stort smil :)

Lidt billeder fra dagen:

DSC_0631-682x1024

DSC_0651-1024x682DSC_0671-1024x682 DSC_0701-682x1024

karitraa

Mig og Kari :)

Alt i alt, en mega god og dejlig dag :) <3

3 kommentarer

 • Rikke

  Christine bårris er god. Ved dog ikke om hun stadig køre på Nordre fasanvej

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine Bårris

   Kære Rikke

   En pige jeg kender gennem Fitness World havde set dit opslag og guidede mig hen på denne side – så jeg kan besvare dit spørgsmål:)

   Først af alt, tusind tak for rosen, det varmer en instruktørs hjerte:) BikeFit FTW <3

   Jeg har efter 4 år med faste timer på Nordre Fasanvej valgt at sige alle timer op eftersom det blev for meget ved siden af fuldtidsjob samt arbejde med at uddanne nye bike instruktører. Derfor kører jeg i øjeblikket kun som vikar – mest på Frederiksberg og Nørrebro. Hvis man er interesseret i at se i hvilke centre man kan støde på mig, så tjek min FB gruppe ud: BikeFit med Christine Bårris. Siden bruger jeg til at annoncere hvor jeg kører timer og eventuelle events.

   De bedste hilsener, Christine Bårris

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Bårris

  Kære Rikke

  En pige jeg kender gennem Fitness World havde set dit opslag og guidede mig hen på denne side – så jeg kan besvare dit spørgsmål:)

  Først af alt, tusind tak for rosen, det varmer en instruktørs hjerte:) BikeFit FTW <3

  Jeg har efter 4 år med faste timer på Nordre Fasanvej valgt at sige alle timer op eftersom det blev for meget ved siden af fuldtidsjob samt arbejde med at uddanne nye bike instruktører. Derfor kører jeg i øjeblikket kun som vikar – mest på Frederiksberg og Nørrebro. Hvis man er interesseret i at se i hvilke centre man kan støde på mig, så tjek min FB gruppe ud: BikeFit med Christine Bårris. Siden bruger jeg til at annoncere hvor jeg kører timer og eventuelle events.

  De bedste hilsener, Christine Bårris

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hård periode