#DEPRESSIONSUCKS - SPØRGSMÅL OG SVAR

Farsruller

Det her er blevet en af mine nye aftensmad favoritter – det var som om vi var begyndt at få frikadeller rimelig tit fordi det jo bare er nemt at lave!

Men man kører også død ind i det, så derfor har vi fundet på disse LÆKRE farsruller, så det tænkte jeg lige at jeg ville dele med jer :)

2015-10-04 19.16.57

Det skal du bruge:
500 gram hakket svin- og kalvekød
1 æg
1 dl mælk eller vand
1 dl grahamsmel
1/2 dl havregryn
1-2 revet gulerod
50 g revet parmesan ost
Salt
Peber
2 pakker Kalkun bacon (alt efter hvor mange der er i pakken selvfølgelig)

Sådan gør du:

Bland alle ingredienserne sammen i skål med undtagelse af bacon sammen.

Tag halvdelen af farsen fra til farsruller og resten kan evt. laves til frikadeller til dagen efter :)

Læg så to stykker bacon ved siden af hinanden, tag lidt fars og rul det sammen til en lille pølse og rul så kalkun baconen rundt om. Der skulle gerne være til 6-8 farsruller alt efter størrelse og antal baconstykker.

Steg så rullerne på en varm pande ved middel varme i 3-4 minutter på 4 sider.

Også er der serveret – velbekommen ;)

2015-10-04 19.17.122015-10-04 19.17.12 2015-10-04 19.16.31


Jeg har trukket en vinder af Protein Kitchen bogen – og det blev Katja med denne kommentar:

Skærmbillede 2015-10-04 kl. 20.18.17

Jeg har sendt en mail afsted til vinderen.

Derudover vil jeg gerne sige STORT gange tusind mange tak, for jeres søde kommentarer, ville ønske jeg kunne give jer alle sammen en. I er simpelthen så søde, og jeg blev SÅ rørt flere gange.

Tusind tusind tak <3

1 kommentar

  • Alice

    Det lyder spændende med farsrullerne – dem må jeg afprøve ved lejlighed.

    Jeg putter aldrig parmesan i frikadellefarsen, men det vil jeg helt klart prøve næste gang.

    <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#DEPRESSIONSUCKS - SPØRGSMÅL OG SVAR