Træning vs dans!

Det har været en god uge…

Som overskriften siger har det været en rigtig god uge. Jeg har trænet 2 gange og danset tirsdag og onsdag. Så i alt har jeg trænet 4 gange i denne uge (med dansen selvfølgelig) og det var lige netop det der var min plan. Så det er super fedt! :)

På kost siden er det os gået rigtig godt. Jeg har spist fornuftigt og sundt og jeg kan mærke jeg har mere energi i kroppen og overskud til forskellige ting. I dag skal jeg dog til fastelavn, så måske ryger der en fastelavnsbolle, men det er også ok. Der skal jo os være plads til hygge ind i mellem, og det er jeg meget indforstået med.

Det er dejligt og føle man er i gang igen. Jeg prøver VIRKELIG at forholde mig til hvordan jeg har det og føler, men jeg kan også stadig mærke at jeg gerne vil se resultater på vægten. Men da jeg stillede mig op i fredags stod den fuldstændig stille, ikke engang 100 gram var der røget. Det var frusterende, fordi jeg netop selv følte jeg havde gjort det godt!

Men jeg prøvede at sige fuck det, og ikke lade det ødelægge noget. For det kan jo være at der næste gang er der bedre resultater. Og nu har jeg selv plapret om at vægten bare er et tal, så det prøver jeg altså at holde mig efter.. (Nemmere sagt end gjort, i know)

Det vigtigste er jo at jeg har det godt, så skal kiloene nok komme med tiden. Det er jeg ikke i tvivl om, så vi tager det stille og roligt og med 1 skridt ad gangen.

Nu har vi lavet madplan for den kommende uge, som desværre også bliver en travl uge da jeg næsten ikke er hjemme og hele weekenden er jeg i Sverige med arbejdet til kick off, hvilket højst sandsynligt betyder alkohol og god mad – hvilket er fint med mig. Derudover skal jeg også stå på ski for første gang, kryds lige fingre for jeg ikke brækker noget!

Men ja, som jeg skrev. Vi har lavet madplan, det gør det nemmere at forholde sig til og ikke “falde” i – så er det hele planlagt og det hjælper!

Så nu må vi se hvad den kommende uge har til mig :)

16938652_1831857190360501_3307234729780466143_n

2 kommentarer

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning vs dans!