Blomkålsburger

Jeg delte et billede her i weekenden af denne ret, og flere spurgte om opskriften, derfor reposter jeg lige denne lækre opskrift.. DET SMAGER SÅ GODT :D
Og her finder i en video af hvordan i laver bollerne, just in case :)
Ser det ikke bare lækkert ud?!!? – Så jeg vil lige dele denne opskrift til jer! :)
Til 4 Blomkålsburger boller (8 halve) skal du bruge:
1 blomkål
4 æg
1,5 spsk skyr
20 g hørfrø
20 g sesamfrø
1 – 1,5 spsk bagepulver
salt
Sådan gør du:
Blend først blomkålshovedet i en blender og hæld massen ud på et rent viskestykke.
Vrid derefter væsken ud af blomkålsmassen ved hjælp af viskestykket og hæld massen op i en skål.
Kom resten af ingredienserne ned i skålen og bland det sammen til en ensartet masse.
Fordel massen i 8 “halve” boller på en bageplade og kom det i en forvarmet ovn (varmluft og grill eller varmluft) ved 190 grader i 25-30 min. Vend bollerne efter 15 min.
Velbekommen – lad mig endelig vide hvad i synes :)

Jeg er ved at lave disse lige mu, men synes det lyder som MEGET bagepulver…1 1 SPSK???
Vil bare lige være sikker på at det ikke er TSK istedet?
Mvh
Charlotte