De grimme kommentarer

Bloggen har fået nyt navn…

Så skete det, bloggen har nu efter 3-4 år eller hvor lang tid jeg nu har været i gang, fået nyt navn. Så sig velkommen til…..

 

Untitled

Og nu sidder nogle af jer nok og tænker – ej Mette, du skulle ikke ændre dit navn på grund af de dumme kommentarer, du var jo inspirerende, eller lignede (læs mere om hvad jeg snakker om her)

Men tro mig, det har jeg slet ikke gjort. Jeg har faktisk længe ikke brudt mig om navnet – jeg synes det var tamt og bare ikke rigtig mig længere. Og især når jeg var ude til events, og skulle møde nye mennesker der spurgte hvad mit blog hed, synes jeg bare det var mega ufedt og sige getfitinspiration.dk, det var som om det bare ikke var mig mere, det var så upersonligt og fladt.
Men jeg tænkte bare, ej Mette du kan jo ikke ændre navnet, du har haft det så længe og det går bare ikke. Så jeg smed ligesom tankerne væk hvergang jeg havde dem.

Også var det der kom en masse negative kommentarer på bloggen under min ferie omkring netop mit blognavn – og det fik ligesom skubbet mig ud over den kant jeg ikke havde turdet hoppe fra, pga. sikkerheden omkring navnet.

Så jeg skrev til BD’s blog Mamma, som sagde jeg skulle gøre hvad jeg følte var bedst, og ved i hvad? Jeg kunne mærke HELT nede i maven, at det rigtige for mig var at skifte navn, og nu det sket og jeg er SÅ glad for den beslutning og det har jeg været LIGE siden jeg tog den – det føles bare SÅ rigtigt.

Men nu tænker i sikkert, jamen vil du så ikke blogge om dit vægttab, livsstil eller hvad det end nu er i følger mig for, mere?

JO! Det kan i tro jeg vil – jeg vil faktisk blogge præcis som jeg gjorde før, ikke meget ændrer sig der. Men jeg har brug for at være andet end vægttab og fitness, for jeg er så MEGET mere end det.

Det betyder os at der måske ind i mellem vil komme indlæg der ikke ville have fundet vej før, fordi jeg ikke syntes det passede til mit ”brand” – men på lifebymette.dk er alt velkomment og hold kæft hvor er jeg bare glad for det nye navn, og jeg ved godt jeg har skrevet det flere gange heri – men det altså virkelig fordi jeg er SÅ glad for min beslutning :)

Det er for mig også en frisk start – jeg vil altid være getfitinspiration.dk et sted inde i mig, men jeg er også blevet ældre og klogere og har lært en masse – og nu vil jeg ikke være det navn mere, jeg vil være mig, præcis som jeg er, derfor tænkte jeg lifebymette var det perfekte navn.

Selvom jeg stadig vil skrive om det samme som før, føler jeg stadig det en helt ny blog – jeg føler mig mere fri og jeg glæder mig til at komme igang med at blogge mere igen, nu kan jeg mærke hvordan det tidligere navn har holdt mig tilbage uden direkte at være klar over det.

Så motivationen og lysten er tilbage, og det er skønt.

Så selvom der måske kommer nogle nye emner på bloggen, så håber jeg  i stadig har lyst til at læse med <3

6 kommentarer

 • Alice

  Om dit blognavn er det ene eller det andet, vil jeg fortsat læse med og følge dog på IG og FB. Ingen tvivl om det ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med dit nye navn :-D Jeg bliver hængende, synes dine indlæg er skønne uanset indhold!

  – Smil fra Pigepaatvaers

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Men du ændrer det jo liiiiige efter der blev gjort opmærksom på din overvægt? Og at du ikke var så “fit- inspirerende?”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gjort opmærksom på min overvægt? arrrrrgh – det vidste jeg nu godt jeg havde, og det er sjovt nok det jeg har skrevet om alle årerne ;)

   Og ja det gjorde jeg – og som jeg skriver i indlægget var det også det der var med til at skubbe mig til at gøre det, fordi jeg længe havde overvejet det. Og man skal jo gøre det man har det bedst med :)

   Og hvis du så stadig tror at det kun er pga. kommentarerne jeg ændrede det, så er det fint – jeg er ligeglad hvad du tror. Jeg gør hvad der føles rigtigt for mig og ingen andre :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Mette :-)
  Jeg er ny læser og “faldt over dig” på instagram.. Og jeg må bare sige at jeg synes du er pisse inspirerende fordi du er så glad, positiv og frisk! Jeg synes det er pisse sejt at se en pige, som ikke er en streg i luften, blogge om motion, sundhed osv fordi det jo netop er sådan de fleste af os er.. og eg kan ihvertfald bedre relatere til dig end mange andre!
  Det må være sindsygt svært at glemme de grimme kommentarer, som du får med på vejen – jeg kan slet ikke forstå at folk kan være så tarvelige!!! :-/ Men jeg håber virkelig at du glemme alle de åndssvage kommentarer og forsætter med at være så pisse sej som du er!
  Kæmpe ros herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De grimme kommentarer