GODT NYTÅR! <3

Alkohol frie drinks – Strawberry Daiquiri

Som nævnt i mit nytårs indlæg drak jeg ikke nytårsaften, da jeg skulle køre. Men jeg skulle altså ikke snydes for lækre drinks, og da min kæreste er tidligere professionel bartender (hvis man kan være det? – men det er man vel når man deltager i konkurrencer og sådan? haha) Nå, men ja så blev han sat på denne opgave – og jeg havde bestilt Strawberry Daiquiri, for det er altså min favorit!

Og jeg lover jer, de smager fantastisk! Jeg elsker sådan nogle søde drinks, så jeg fik selvfølgelig også lavet den liiidt sødere end i byen – og selv denne lille fyr på 5 år som vi havde med var vild med dem! :)

drinks

Så jeg vil da lige dele opskriften med jer ;)

Til disse 2 overstående drinks på  billedet er der brugt:

Saft fra 1,5 lime
1 pose frosne jordbær
4-5 spsk sirup (Både lys og mørk kan bruges, og du kan selvfølgelig variere med mere eller mindre, alt efter hvor sød du vil have den)
0,5 dl jordbær cordian fra Roses (kan fåes i føtex) – det er denne

Skærmbillede 2015-01-02 kl. 19.10.17

Sådan gør du:

Put det hele i en blender, og blend indtil det har den ønskede konsistens :)

Velbekommen, og nyd dem ;)

dri drink drii

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GODT NYTÅR! <3