Jeg har brug for jeres råd...

Ynglings træningssang for tiden!

Jeg er den type der bliver forelsket i en sang, og hører den på repeat indtil jeg er træt af den, eller der bare kommer en ny sang jeg forelsker mig i!

Jeg hører kun musik når jeg opvarmer, og ikke når jeg styrketræner. Og det er kun fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre af min store telefon under styrketræning. Nå, men nok om det.

PT. er jeg fuldstændig forelsket i denne sang og hører den på repeat, ja.. jeg hørte den faktisk hele vejen på vej til arbejde imorges.. hihi..

Også er den genial at synge med på og lave opvarmning til. Nok fordi jeg forestiller mig selv pisse sexet stå og synge det, selvom jeg nok godt ved det ikke er tilfældet ;) Men det får mig til at tænke på noget andet end hvor længe jeg har roet, eller stået på crosstraineren.

Fantastisk sang!

 

Hvad træner du til? :)

1 kommentar

  • Super fed blog du har Mette! Jeg følger dig til dagligt på instagram og jeg må sige at du er en kæmpe inspiration. Du rummer simpelthen så meget livsglæde <3 Jeg synes at sangen med Ariana Grande er helt vildt god og kan heller ikke lade være med at synge med når jeg hører den i radioen. Dog er jeg selv typen som er nødt til at træne til Chriz in the mix fra The voice, især når jeg løber :)
    God dag!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har brug for jeres råd...