Mine nytårsforsæt i 2018

Ja okay, vi er måske næsten allerede 2 uger inde i det nye år, og så skriver jeg om mine nytårforsæt nu? Helt ærligt Mette!  I know, I know.... Men altså der skete det at jeg havde en kæmpe fest nytårsaften og først kom i seng kl. 8.40 d. 2. januar og så efterfølgende kun sov 3 timer! Det var en MEGET hård måde at starte det nye år på, synes jeg. Så skrantende jeg lidt og var så træt hele ugen at mit overskud til at sætte mig ned og blogge, det var altså ikke til stede. Men, da jeg så lige var ved at komme oven på, så tog jeg da selvfølgelig i byen i lørdags da vi holdt julefrokost med Skibby pigerne. Der kom jeg så hjem og i seng kl. 06.30. Så ja, ved ikke lige hvad der sket med mig og de sene byture? Jeg plejer at være træt kl. 03.00! Det har så medført at starten af denne uge har været HÅRD og jeg har hostet som en gal! Men altså, nu er den ved at være der! :) Så ja. Tilbage til de der nytårsforsæt! Jeg ved der er mange meninger om dette og man skal droppe det. Men jeg har det sådan at hvis man bruge et nyt år som motivation til at starte med nye mål eller vaner, så skal man gøre det. Ligeså vel som man siger: “jeg starter i dag” eller “jeg starter på mandag”.   Man er ikke åndssvag eller dum fordi man bruger det nye år til at sætte sig mål.  LAD være med at droppe nytårsforsæt hvis de kan motivere dig til at opnå de mål du gerne vil! Du skal gøre hvad der fungerer for dig, og ikke lytte til hvad andre siger! Så hvis du vil tabe dig, læse mere, stoppe med at ryge eller lære at stå på hænder, så gør det fordi du har lyst og fordi du bliver motiveret af et nyt år! Bum! Nå, men Mette... Hvad er dine nytårsforsæt for 2018? Well, jeg har nogen primære jeg tænker jeg vil prøve at fokusere på her i 2018. Det ikke fordi jeg decideret har en liste, men der er nogen ting der måske ville være godt for mig. Såååå, lad os starte med den første.

MINDRE DRAMA!

ddrama Som jeg har prøvet at forklare mine veninder MANGE gange. Det er ikke MIG der elsker drama, det er DRAMA der elsker mig! Ej, jeg ved sgu ikke hvordan det sker, men jeg bliver på en eller anden måde altid involveret i drama. Måske skaber jeg det noooogengange selv, MEN det er altså ikke hver gang. Så i 2018 skal der simpelthen være mindre drama i mit liv. Jeg er godt med på det er blevet mere dramatisk efter jeg er blevet single, men nogen gange er det altså trættende, at der er så meget af det. Så jeg vil i 2018 fokusere på mindre drama i  mit liv! BUM! (OG så leger vi liiige det nye år starter d. 1.  februar 2018, så burde jeg være good to go)

TABE MIG!

giphy

Jeg nåede mit nytårsforsæt for 2017, som var at tabe min. 10 kg i løbet af året. Det blev faktisk lige omkring de 10-11 kg, hvilket jeg er super stolt af. Men de sidste par måneder af 2017, havde jeg en lænd der ikke fungerede og træningen blev en sur pligt. Derfor valgte jeg at tage en pause og samle energi til de nye år. Det gjorde jeg, og i sidste uge startede jeg hos Kevin igen, hvor vi skal træne 1 x om ugen, derudover har jeg stadig mit dans også.

Derfor er mit nytårsforsæt for 2018 at jeg gerne vil tabe min. 5 kg og så selvfølgelig blive dernede! Men jeg har ikke travlt med det, for jeg vil også gerne stadig være "mig" og nyde livet. Men vil gerne fokusere på sund kost og træning, så skal det nok komme!

GØRE TING DER GØR MIG GLAD!

tumblr_ne6jb3may41qd243po1_500

Jeg skal blive bedre til at mærke efter hvad JEG  har lyst til og gøre ting der gør mig glad. Jeg glemmer tit at lytte til mig selv og lytte til gode råd som jeg ofte efterspørger, her skal jeg blive bedre til at mærke hvad jeg egentlig selv vil, for det ved man jo godt i sidste ende. Det er pokkers svært - men jeg vil prøve!

Derudover skal jeg gøre ting der gør mig glad og fokusere på det. Det betyder blandt andet:

  • Flere twerkshops og undervisning i Twerk, fordi jeg elsker det!
  • Mere selvforkælelse i form af massage, spa og lignede
  • MIG tid!
Derudover ville jeg da hellere ikke klage hvis følgende skete for mig i 2018:
  • At jeg blev millionær
  • At jeg måske blev forelsket
  • At jeg ikke mødte nogen røvhuller
  • At jeg kommer ud og rejse
 

Har i nogen nytårsforsæt for 2018?