Jeg er stolt af mine kurver, men...

Jeg er stolt og meget glad for mine kurver. Jeg har haft dem lige så længe jeg husker og uanset hvor meget jeg end taber mig er jeg ret sikker på at de altid vil være en del af mig. Men jeg er lige så stolt af min skønne veninde Anna som er petit og uden så mange kurver, men til gengæld helt fantastisk smuk. For hun er da lige så skøn som jeg, selvom hun ikke har en fyldig mås og store bryster.

ananna

Det hele udsprang egentlig af en kommentar på min Instagram i weekenden, da jeg havde lagt et billede op af mig selv med en tekst hvor jeg skrev at jeg elskede mine kurver og former. Dertil var der så en følger der kommenterede: "En rigtig kvinde har kurver, vær stolt af dem."

Og det er jeg ikke enig i - der er ikke nogen definition på en rigtig kvinde. For er Anna så mindre kvindelig blot fordi hun ikke har kurver? Nej vel?

Jeg er med på at jeg promovere hele kurver idealet - men det betyder jo på ingen måde at jeg ikke synes man er smuk eller ikke kvindelig blot fordi man ikke ser ud som mig. Tværtimod da -  jeg har sagt det så mange gange, alle er gode nok som de er <3

Jeg promovere curvy idealet fordi jeg ser ud som jeg gør og fordi jeg ved der er mange der gemmer sig fordi de føler sig for store, tykke eller ikke pæne nok. Dertil føler jeg at jeg kan gøre en forskel ved at vise hvem jeg er og hvad jeg står for.  Men det betyder jo ikke at jeg så mener at kvinder uden store bryster ikke er pæne.

Det er ikke ens kropsform der definere hvem man er og om man er smuk nok. Det er ikke noget rigtig eller forkert ved ens krop. Mig og Anna er faktisk de totale modsætninger på kropsfronten - men jeg vil da aldrig nogensinde tænke mindre om hende fordi hendes røv ikke blævrer som min?

Hele pointen er at du skal være glad for hvem du er og hvordan du ser ud. Alle kvinder (og mænd for den sags skyld) er fantastiske uanset om de er tynde eller tykke, har bryster eller ikke har bryster, høje eller lave. ALLE er gode nok præcis som du er. Og nej! Du er ikke en rigtig kvinde blot fordi du har former - du er en rigtig kvinde fordi du er den DU er, med eller uden former <3

18492876_10210593959778335_870374359_n

18554702_10210593960218346_903591290_n