JEG SKAL LØBE 5 KM!

Jeg hader at løbe... Jeg har startet op et hav af gange – men åh altså... Den der løbe glæde alle skriver om... I DON’T GET  IT :D

Da jeg var i topform for nogle år siden, løb jeg 5 kilometer UDEN pause til et Iform Hjerteløb, og hold kæft hvor var jeg stolt og glad! Og der løb jeg faktisk også bare lige 15 minutter til opvarmning inden træning uden problemer.

Så forstuvede jeg min forbandet ankel til Color Run i maj 2014 og det satte mig sgu helt ud af spor. Og så begyndte jeg så småt igen, også forstuvede jeg kraftendeme den anden ankel i juli sidste år. Skide godt ikk’?

Men altså! NU skal det være! Og ved i hvorfor? Fordi mit arbejde skal løbe til DHL og jeg skal satme ikke gå på den rute (og ja jeg skal løbe, vi er ikke så mange og vi  skal samle penge ind, så at melde sig ud er sgu lidt nitten)

Så nu skal jeg simpelthen lære at løbe... (igen) og jeg har fundet et 9 ugers program som faktisk ser okay overskueligt ud. Jeg skal løbe mandag, onsdag og fredag, så det burde være til at klare.

Så mit nye projekt er: LØB 5 KM PÅ 9 UGER!

Og jeg skriver om det her på bloggen, fordi ELLERS så ved jeg at jeg kun når ud en gang, haha. Så på denne måde har jeg lidt at leve op til :)

Så på mandag starter mit nye projekt – er der nogle af jer der vil være med? For så vil jeg hjertens gerne dele ugens plan hver søndag her på bloggen!

 13307488_10207612151514992_160152122654715521_n