Blomkålspølsehorn

Jeg har leget lidt i køkkenet i dag, og jeg besluttede mig for at lave en sundere udgave af pølsehorn! :) Jeg vil være ærlig og sige at de ikke smager som almindelige pølsehorn, men de er et godt alternativ når man gerne vil tabe sig og spise lækkert :) 11330997_10205146448873967_1904546548_o Og flere har spurgt efter opskriften - så her er den :) Det skal du bruge - (10 stk): 1/2 blomkålshoved 10 kyllingepølser 4 æg 3 spsk skyr 2,5 spsk Fiber husk 1,5 dl Mandel mel 1/2 dl Sesamfrø 1/2 dl Hørfrø 1 håndfuld revet ost 2 tsk bagepulver 1 tsk salt Sådan gør du: Tænd oven på 200 grader, så den er klar til start når du er færdig :) Blend først blomkålshovedet fint - jeg brugte en stavblender til at få det smuldret. Evt. kan det rives, det tager bare lidt (lang) tid ;) Put derefter alle ingredienserne op i en skål, med undtagelse af pølserne selvfølgelig. Og ælt det hele godt sammen med hånden så det får en klistret masse. Lad det derefter stå og trække i 15 minutter, så frøene kan suge noget af væsken fra blomkålen. Tag derefter en klat dej op i håndfladen og gør den flad, og rul den derefter rundt om pølsen. Det vil klistre meget, men forsøg så vidt muligt at få den rullet rundt om pølsen :) Lig dem derefter på bagepladen og pynt evt. hørfrø og sesam oven på :) De skal have cirka 20 minutter i ovnen :) Velbekommen <3... 2015-05-20 15.11.32 2015-05-20 15.11.37

Indlægget indeholder affiliate links..