Sund "spaghetti" carbonara

Åh! er der noget jeg elsker SÅ er det fandeme pastaretter, og en af min ynglings er spaghetti carbonara! Det spiser jeg altid en masse af når jeg er på ferie! :D Og jeg kunne også spise det i massevis herhjemme - nu er det bare ikke liiiiige den bedste ret og spise hverdag hvis man gerne vil tabe sig! Men jeg har nu fundet en lækker og et SUNDT alternativ til min ynglings ret! Og det smager næsten som det! Jeg skovler det ihvertfald ned - hold kæft hvor jeg elsker det! 2015-05-04 18.32.53   Flere af jer har efter sprugt en opskrift efter mit billede på Instagram, så det skal i da få! :D Det skal du bruge (2 personer): 600 gram kina radise eller squah - jeg synes selv sqaush smager bedst, men det en smagssag :) 200 gram kalkun bacon 200 gram kylling i tern 250 ml det gode fløde alternativ eller madlavningsfløde med lav fedt % (fås i supermarkeder) 1 stort rødløg 2 små fed hvidløg 60 gram finrevet parmasan 4 æggeblommer Sådan gør du: Squash'en eller kina radisen skal rive, laves eller hvad man nu gør så, det bliver som spaghetti :) Steg først kalkun bacon på en pande, og put det derefter på et stykke køkkenrullen så det kan dryppe lidt af :) Svits derefter løg og hvidlåg på panden og så blander du æggeblommer, fløde og parmasan sammen i en skål og pisker det sammen til en masse :) Når du har pisket færdigt hælder du blandingen op på panden sammen med løgene, og derefter puttes squash/kinaradise op i panden og blander det rundt, til sidst putter du kalkun bacon samt kyllingetern op i :) SMAGER SÅ FREAKING LÆKKERT! :D 2015-05-04 18.33.012015-05-04 18.33.06