Sundere rejesalat

Jeg delte i påsken et billede af min ret jeg skulle have med til påskefrokost - vi skulle have en rejesalat med og vi prøvede at lave en lidt sundere udgave men at det stadig smagte af den klassiske rejesalat - og resultatet var et HIT! Skålen var næsten slikket og den smagte så lækkert og det synes gæsterne også, så det var fedt! :) Derudover spurgte en masse om opskriften, så den vil jeg forsøge at dele her! Meget af det var bare noget jeg proppede i uden at have mål på det, men nu forsøger jeg så godt jeg kan :) 11119051_10204909707835589_1407055470_n Det skal du bruge: 150 gram frosne rejer 150 gram naturel flødeost Mælk 2-4 spsk  hakket frisk dild Hvide asparges på dåse Cayenne peber Citron saft Salt Peber Sådan gør du: Få rejerne tøet op, og lig dem derefter i en sigte og lad dem dryppe af. Flødeosten røres op med mælk, så den bliver blød. Her kan du selv bestemme hvor meget mælk du vil bruge så du får den konsistens du ønsker den skal have. Jeg vil gætte på jeg brugte mellem 2-3 dl mælk, jeg ville gerne have den var mere flydende end cremet. Men det er jo op til dig :) Prop derefter dild og citronsaft i - her er det også hvor meget du ønsker den skal smage af det. Jeg tror vi brugte 4 spsk dild og citronsaft smagte jeg blot til. Derefter putter du rejerne samt asparges i - asparges er igen efter behov og hvor mange du ønsker i. Husk at både rejer og asparges afgiver væde, og det gør også cremen en smule tynderne :) Bland det hele godt sammen og smag den til med cayenne peber, alm. peber og salt - så den smager lige som du vil have det! :) Stil den i køleskabet med film over,  i mindst en halv time - gerne længere. Vi havde den natten over :) Velbekommen :) 11117528_10204909735676285_120096610_n