Fit til Thailand! :)

Nu kommer mit nu projekt jeg har gang i med mig selv - men det var blandt andet derfor jeg lavede #getfitinaugust, fordi i er pisse seje og det er en kæmpe motivation at i er med på mit projekt, det giver mig lyst til at træne når jeg kan se hvor fucking seje i alle sammen er, så tak fordi i er med! :) Nå - men jeg har sat mit eget projekt op, jeg skal nemlig til Thailand den 24 oktober - det vil sige 81 dage, og 11 uger fra i dag - og jeg vil have en lækker krop dertil! Derfor vil jeg nu VIRKELIG sparke mig selv i røven, og tage mig sammen så jeg kan få tabt en masse kilo samt få strammet min krop op. Mit mål er at blive lige så fit som jeg var sidste sommer: 10590018_10203181122022024_491594971_n

Så derfor vil jeg rigtig gerne tabe 10 kg - jeg ved det bliver hårdt men jeg håber VIRKELIG jeg kan. Det er begrænset også hvad jeg har af familie arrangementer, og det er der jeg oftest falder i. Men jeg vil virkelig tage mig sammen, for jeg vil virkelig gerne have en pæn krop til Thailand! :)

Jeg har derfor vejet mig i dag, og vil fremover veje mig hver fredag - jeg ved godt det kan skade og at jeg også bliver vejet hos min diætist, men jeg føler jeg er nød til at gøre det sådan for at kunne se fremskridt, men det er derfor jeg også kun må veje mig om fredagen :) Så hermed starten i tal!

Vægt: 94,8

Det er lige efter en ferie, så det er rigtig skidt, men håber det går! :) Derudover har jeg taget billeder, så jeg har noget at sammenligne med når måneden er gået!

Hvad vil du så gøre Mette?

Jo først og fremmest vil jeg benytte mig af min kostplan som jeg har fået af mine søde diætist Line fra diætist-enheden, jeg vil benytte hendes kostplan til punkt og prikke, og jeg er sikker på at hvis jeg gør det vil det give mig succes, derudover vil jeg også benytte Line som min rådgiver hvis man kan kalde  hende det, hun giver mig gode og opmunterende råd! I samme forbindelse vil hun gæste bloggen og komme med en masse indlæg omkring sundhed og kost, så det kan i godt glæde jer til :)

Træningen har jeg til at starte med sat til 3 x styrketræning og 1-2 gange cardio om ugen - det bliver hårdt for jeg skal lige igang igen, men jeg ved også at det er det der skal til. Måske vil jeg også tage nogle HIT hold ind i mellem, hvem ved? ;) Jeg ved der vil være nogle gange jeg falder i, og det er også okay - men så glæder det for mig om at komme op igen og ikke have dårlig samvittighed. Jeg skal lade være med at tænke på hvad jeg har spist, men derimod hvad jeg vil gøre nu! :) Derudover skal jeg også fokusere på at begrænse mig og spise mindre, da det er et af mine største problemer! Men jeg tror på det kan lykkedes, jeg vil VIRKELIG gerne det her også må jeg fandeme også kæmpe for det! Intet kommer let, det kræver hårdt arbejde. Det skal jeg huske! :) Hvad siger i til mit projekt,virker det realistisk og vil i  heppe på mig? :)

10585583_10203181183023549_857463342_n

Follow my blog with Bloglovin