Tilbage på rette spor!

Jeg har jo i længere periode haft det skidt, og derfor ikke haft overskud til sund kost eller træning. Det er begyndt at gå markant bedre, og Bali hjalp VIRKELIG på min motivation samt overskud! :) Jeg kan derfor glædeligt fortælle at nu starter jeg igen på at tabe de resterende kilo - wehu! Mette is back! :D Jeg har jo haft en lille hemmelighed,  i forhold til min kost og hvordan og hvorledes her. Derfor kan jeg nu med glæde fortælle at jeg er startet hos Diætist-enheden hos en meget dygtig diætist som hedder Line. Grunden til jeg blandet har gjort dette var fordi jeg havde brug for at starte på en frisk, ny kostplan og nye retninger og det kunne Line heldigvis hjælpe mig med! :) Ligeledes havde jeg en god succesoplevelse med min tidligere diætist, som stoppede der hvor jeg gik, og jeg var ikke så glad for den nye jeg fik og røg lidt fra af den grund. Jeg tror det virker for mig at jeg skal op og vejes og stå til ansvar hvis man kan sige det sådan, det gør jeg hænger ved! :) Jeg var oppe til mit første møde hos Line i går, og blev målt og vejet! Puha... Jeg vidste godt jeg havde taget på, men det bare altid værre når man skal se tallet på vægten! :) Men sådan er det, jeg har det ikke skidt over det, for sådanne ting sker når man rammer dårlige perioder, og det er man bare nød til at acceptere! :) Men her er mine mål fra i går: Højde: 174 cm Vægt: 90,3 kg Overarm: 35 cm Talje: 94 cm Hofte: 112 cm Fedtprocent: 40,9 % Fedtmasse: 37,1 kg BMI: 29, 8 Det vil sige at jeg har taget 5-7 kg siden sidst jeg vejede mig herhjemme. Men mit fedtprocent ligger nogenlunde ens som sidst jeg fik den målt, så det synes jeg er ok! :) Hver gang jeg har været hos Diætist-enheden vil jeg give en update her på bloggen.

Jeg glæder mig sgu til at kunne vise jer fremgang, for jeg er bestemt ikke tilfreds med overstående! :)

Derudover glæder jeg mig rigtig meget til at samarbejde med Line omkring mit vægttab, hun er utrolig begavet og har en masse erfaring og det gør jeg føler mig tryg! Line vil samtidig optræde på bloggen som en gæsteblogger, så hvis der er nogle bestemte ting i godt kunne tænke jer at læse om fra en fagperson så lig en kommentar, så tager jeg det med til hende! :)

Så jeg kan med glæde sige at jeg starter på  ny kostplan i morgen, og ny frisk start og i kan tro jeg glæder mig! :) Jeg vil i samme forbindelse sige at jeg stadig benytter Cæcilie som min træner, og hun vil stå for mit styrkeprogram og følge mig den vej! OG jeg er sikker på at Cæcilies programmer kan hjælpe mig til at få en flot krop! :) Jeg er så klar på at starte, den sunde kost er købt ind og min første træning er planlagt! Det skal nok blive godt! Håber i vil følge med i næste skridt af mit vægttab! :)