Hvordan går det med PROJEKT GET FIT!

Jeg beklager stilheden på bloggen pt. men der sker en masse ting for mig lige for tiden, som gør jeg ikke får blogget så ofte som jeg plejer - det håber jeg i kan leve med :) Jeg opdatere oftere på instagram, så i kan følge mig der - jeg hedder getfitinspirationdk derinde :)

______________
Men hvordan går det så med projekt get fit?
Jo - den første uge gik super! :) Jeg havde endda tabt mig 1 cm næsten alle steder hvor Cæcilie målte mig, og det er mega fedt! :)
Men sidste uge gik ikke helt så godt.. Jeg passede min træning, men kosten holdte jeg ikke rigtigt :/
Jeg havde en masse sociale arrangementer, som gjorde jeg faldte i. Men sådan er det nu ind i mellem.
Men lige nu er jeg top motiveret på at komme ordentligt i gang! :)
Jeg er ved at blive ret glad for at træne styrketræning, og jeg kan også mærke at jeg bliver stærkere hurtigt faktisk - og hold kæft det er en fed følelse! :D
Jeg glæder mig, som i jeg virkelig glæder mig til at jeg kan begynde og se resultater på kroppen! :) Det bliver så fedt! :)
Jeg kører pt. et full body træningsprogram som min træner Cæcilie har lavet specielt til mig - det gør at kroppen bliver tæsket igennem HVERGANG - men det er fedt.
Jeg kan virkelig mærke min krop bliver udfordret på det med styrketræning - for sådan har jeg aldrig trænet før! Men tror samtidig os det er sundt for kroppen at det prøver noget nyt! :)
Glæder mig til at dele resultaterne med jer når de kommer! :)
lunges
 
Hvordan går det jer ? :)