PROJEKT GET FIT - 1. resultat

Så er der gået 4 uger siden jeg startede mit forløb hos Cæcilie, og i dag skulle der vejes og måles så vi kunne se hvordan det var gået :) Jeg har i løbet af de 4 uger, haft en periode hvor det ikke gik så godt med kostplanen. Der var en masse ting der ikke spillede sammen, og det gjorde at jeg ikke kunne følge planen. Men sådan er det somme tider. Jeg har derimod passet min træning, som stod på 3 x styrketræning om ugen, og der er jeg godt nok blevet stærkere hurtigt og FUCK hvor er det fedt :) Men her er dagens resultat:

Vægt: 84,7 kg - Sidste gang: 83,9 kg - taget på: 0,8 kg.
Hofte: 109 cm - Sidste gang: 109 cm - tabt i cm: 0 cm
Lår: 65 cm - Sidste gang: 64 cm - Gået op i cm: 1 cm
Talje: 89 cm - Sidste gang: 93 cm - Tabt i cm: 4 cm
Bryst: 102 cm - Sidste gang: 104 cm - Tabt i cm: 2 cm.
Overarm: 32 cm - Sidste gang: 33 cm - Tabt i cm: 1 cm.
Så alt i alt er jeg jo gået ned og har tabt mig i cm. og det er jo mega fedt! :)  Især om taljen! Der er sket lidt! Desværre havde jeg taget på i vægt, men her siger Cæcilie at mange ting kan spille ind - men det har ikke slået mig ud af kurs, tværtimod! :) Vi har nu aftalt at jeg skal skrive ned alt hvad jeg spiser i den  kommende uge, for at se hvordan det egentlig ser ud for mig på en uge. Det starter jeg så på i morgen! :) Derudover ændrer Cæcilie mit træningsprogram så det fremover bliver 4 x træning om ugen, men det bliver så et 2 split program i stedet for Full body som jeg skal kører nu. Så det glæder jeg mig til at prøve! :) Nu er mit mål bare at jeg skal nå ned under de 80 kilo! Og jeg strammer virkelig op fra i morgen! Tror jeg har været for dårlig til at huske at de små snacks også tæller. Men det er hermed slut! :) Nu vil jeg gerne vise jer resultaterne af de her 4 uger - og billedet til venstre er det gamle :) Jeg vil gerne høre jer om i kan se forskel og hvor? :)
c-C3-A6c1c-C3-A6c2c-C3-A6c3
Har du lyst til at læse mere om Cæcilie, eller høre om hendes forløb - kan i finde hendes facebook side HER! Follow my blog with Bloglovin