Fyldte peberfrugter

Så det blevet mandag - og det betyder at ugens sunde opskrift nu skal på bloggen, og i denne her uge er det faktisk mig og ikke min kæreste der har lavet retten :)
Ugens sunde :)
Fyldte peberfrugter til 2. personer
danid
 
Det skal du bruge:
450 gram hakket oksekød 3-7%
4 peberfrugter
Revet ost (som er nøglehulsmærket)
1 dåse hakket tomater med hvidløg (den bruger jeg, men andre kan også bruges)
2 fed hvidløg
1 dåse majs
Salt
Peber
Oregano
Sådan gør du:
Først skal kødet brunes i en gryde, imens det streger gør du peberfrugterne klar. Det gøres ved at skære toppen af og så fjerne kerner og skillevæggene inde i peberfrugten.
Når kødet så er færdigt putter du dåsen med de hakkede tomater, samt 2 fed hvidløg og 1 dåse majs ned i - smag det til med salt, peber og oregano indtil du synes det smager godt! :)
Når kødsovsen er klar putter du det ned i hver peberfrugt og fylder dem op med kødet. Når det er gjort skal de have 30 minutter i ovnen ved 200 grader.
Når de 30 minutter er gået tager du dem ud og putter ost oven på og derefter skal de så lige have 10 minutter så osten smelter :)
 Jeg glemte så at proppe majs i  - men det plejer jeg altså! :D
Velbekommen :)
 
 
Hvis der er nogle af jer der kaster jer ud i at lave retten, vil jeg rigtig gerne høre om det - så læg gerne en kommentar her på blogindlægget :)
 
Hvis i så også tager et billed af det , ville det være rigtig fedt hvis jer der havde instagram lagde det op, taggede mig i det, jeg hedder getfitinspirationdk derinde, og brug gerne hashtagget #ugenssunde, så vil jeg kigge efter jeres billeder der :)
 
_____________________
 
Har du set jeg har en give away i gang hvor du kan vinde et hårbånd fra Kari Traa - hvis du har lyst til at deltage kan du se mere i indlægget HER!
Konkurrencen slutter på onsdag kl. 18 :)