Et sundt valg

Som nogle af jer ved, og nogle af jer andre ikke ved, har jeg i mange år været festryger. Jeg vil gerne understrege at jeg aldrig har været fast ryger og røget til hverdag. Men jeg har røget rigtig meget til fest samt bytue, hygge arrangementer og diverse ting og sager, og for 2 ugers tid slog det mig.

produkt_1033
Jeg er kommet i SÅ god form - jeg træner rigtig meget og jeg spiser sundt. Jeg er i topform, og jeg rykker mig kun længere og længere fremad, jo mere jeg taber mig.
Så det har jeg simpelthen ikke længere lyst til at byde min krop - jeg kæmper så hårdt for at den skal blive sund, hvorfor så ødelægge det, ved at ryge? Jo mere jeg kommer i form, og bliver opmærksom på min krop og mine fremskridt, så får jeg simpelthen bare lyst til at passe bedre på min krop :)
Så der for er jeg nu 100 % ikke ryger!
Eller jeg har ihvertfald ikke lyst til at ryge mere - det værste bliver nok til arrangementer fordi det er blevet vane og det er hyggeligt, samt at man møder nogle sjove mennesker. Men det handler jo bare om at det bliver en vane for mig :) Men jeg har faktisk ikke lysten til at ryge på samme måde mere, og det kunne jeg mærke da jeg var i Viborg. Jeg røg max 10 smøger på den aften, og mange af dem røg jeg kun halvdelen af, da jeg simpelthen synes smagen var ulækker og det skar nærmest i halsen. Derudover, som jeg har skrevet tidligere - har jeg simpelthen ikke lyst til at byde min krop det længere. Det er simpelthen så dumt at ryge, og det er ikke godt for noget :) Jeg læste samtidig et interview i Fit Living igår med Anne Tjønneland som er Danmarks førende kræftforsker - hvor hun gav 7 sunde råd, og nr. 1 slog mig virkelig:
1374546_10201185093002546_2112160800_n
Det synes jeg virkelig er skræmmende! Det var det der gjorde at jeg faktisk sagde officelt til mig selv at nu skal det være slut! Så det er det hermed! Det simpelthen for dumt at ryge synes jeg :)
Så nu er Mette her officelt ikke ryger og jeg er glad for det :)
_________________
Husk at deltage i min give away som du finder HER :)