Min plan for november

Nu har jeg haft nogle usunde dage efter mit gode resultat i sidste uge, det havde jeg simpelthen bare lyst til og det at tabe sig skal heller ikke være hårdt konstant, fordi så mister man sin lyst og gejst :) Men nu er det os slut (efter 5 usunde dage - UPS!), og jeg har lagt mig en plan for november måned, fordi jeg skal til en masse arrangementer i weekenderne. Så derfor har jeg besluttet at lave mig en plan for hvordan jeg forhåbentlig stadigvæk kan tabe mig i november! :)

1373638_10201150572059544_1987592273_n
PLAN FOR NOVEMBER:
Træning:
Jeg vil blive ved med at træne som jeg hele tiden har gjort. Dog er der nogle uger hvor det f.eks. vil blive mindre pga. de ting jeg skal - men jeg vil satse på at træne 4-6 gange om ugen, hvor det hovedsagligt vil være HIT timerne jeg vil gå til :)
Det sikrer mig en masse forbrænding af kalorierne til selve timen, men også en høj efter forbrænding grundet den høje intensitet  :)
Jeg ved det er effektivt og virker, derudover synes jeg det er sjovt at gå til! :)
Kost:
I starten vejede jeg altid min aftensmad, men som månederne er gået er jeg stoppet med det, da jeg egentlig følte jeg havde godt styr på det med øjemål. Men som tiden jo går, kommer man nok også til at tage lidt mere, uden at tænke over det. I kantinen på arbejdet vil det blive på øjemål, da jeg ikke lige render rundt med en køkkenvægt :) Derfor vil jeg nu i hverdagene, samt de fri weekender jeg har, følge kostplanen til punkt og prikke. Jeg tror det vil give mig en god følelse og samtidig også være med til at jeg kan slappe lidt af omkring min samvittighed omkring de søde sager. Usunde sager: I og med jeg skal så mange forskellige arrangementer, vil jeg sige stop for små hyggeri i hverdagene samt mine fri weekender. Det skal være benhårdt - men på den måde glæder jeg mig jo så os mere til det når jeg må få det i weekenderne. Men jeg vil stadigvæk ikke spise løs af usunde sager de gange jeg skal noget, jeg vil virkelig prøve og tænke over det! :) Jeg skal simpelthen være efter mig selv - og det ville være sjovt når der er kage på arbejdet. Men jeg kan sagtens! Jeg har gjort det før og i længere perioder, så hvorfor skulle jeg ikke kunne nu? :) Jeg tror på mig selv og det skal nok lykkes! Jeg har smidt 16 kg - 16 kg ?! Jeg synes det lyder så vildt og højt! Havde aldrig troet jeg skulle nå dertil. Så derfor skal jeg ikke komme op til diætisten næste gang og have taget på! Det vil jeg VIRKELIG ikke. Så derfor vil jeg virkelig være efter mig selv denne her gang! :) Det ville bare være SÅ fedt, at være endnu tættere på de 20 kg!
Er der nogle af jer søde læsere der vil være med mig på min plan ? :)