Lidt stilhed på bloggen.

Weekend

Pyha, den her uge blev faktisk lidt mere usund end jeg havde forestillet mig. Jeg havde faktisk rigtig svært ved at styre min trang til søde sager, så jeg synes det er mega irriterende at når man spiser ustabilt i en sølle lille weekend så stiger ens blodsukker bare helt og trangen ligeledes.
Men ja, jeg er ikke hellig og har også dårlige perioder. Denne her uge har været en af dem. Dog skal jeg træne 5 gange løbet af ugen, og det når jeg da jeg indtil videre har trænet 4 gange. Så imorgen tager jeg til bodyfit, og tror jeg vil lave noget interval løb på crosstraineren bagefter.

Men jeg har nydt det, men nu skal det slutte. Jeg skal simpelthen tabe 2,1 kg. inden jeg skal på ferie, så jeg når de 15 kilo! Fra på mandag af har jeg 5 uger til jeg skal vejes igen og jeg skal nå de kilo, for ellers ved jeg at jeg bliver mega skuffet over mig selv og det gider jeg ikke!

Så derfor hygger jeg mig resten af weekend sammen med min kæreste med lidt usundt, men så fra på mandag af er det SLUT! Ingen lækkerier og kage på arbejdet! Sund kost og træning er vejen frem! :)
– og jeg ved det virker!

Men desværre er min skinnebensbetændelse ikke forsvundet :(
Jeg har derfor besluttet at jeg ikke kommer til nogen Puls/Styrke timer henover sommeren. Nu får benet en masse fred og ro, således at jeg forhåbentlig er klar til de nye hold der starter i efteråret.

Derfor vil min træning bestå af Crossfit og Bodyfit, og løbe/interval træning på Crosstraineren, således at jeg også kan få min puls op på den måde.

Jeg er rigtig ked af jeg er nød til at stoppe til de timer, da jeg virkelig synes Puls/styrke er effektivt, og jeg ved de fungerer for mig. Men nu må jeg være fornuftig og tænke på mit skinneben så jeg ikke gør det værre.

Jeg håber i alle får en fantastisk weekend :)

Husk at like min facebook side – www.facebook.dk/mymootivation :)
image-110
hahaha.. det er præcis sådan jeg har det nu :D

2 kommentarer

  • Har du prøvet bodybike? Det er en super effektiv træning til at forbrænde kalorier, og så er det skånsomt for dit skinneben:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg har prøvet spinning før, og det der bare ikke rigtig mig. Derudover cykler jeg 12 km dagligt, så tror os jeg ville køre død i at skulle sidde en time på cyklen :bMen tak for tippet! Det vil jeg overveje, hvis jeg savner at have følelsen af at dø til træning ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt stilhed på bloggen.