Status på Glostrup

Hvilken mascara bruger du?

Flere af jer har spurgt til mine vipper og hvilken mascara jeg bruger for at få så flotte vipper. Derfor tænkte jeg at et indlæg var på sin plads, da jeg simpelthen ikke kun bruger mascara til mine vipper, men en masse andre forskellige sager også!

img_1697

Hver aften inden jeg går i seng bruger jeg Lash Serum til mine øjnevipper. Det har jeg faktisk gjort i 1,5 års tid nu. Jeg startede med at bruge M2 Lash Serum som havde stor effekt på mine vipper og jeg så hurtigt en tydelig forskel på mine vipper. Så jeg kan klart anbefale M2 (Kan købes her). Men jeg shopper selv lidt rundt efter nye mærker, og M2 er dyr, selvom om den virkelig virker!

Men lige nu bruger jeg RevitaLash Eyelash Conditioner, som også virker ganske fint! Det er lidt forskelligt hvor tit jeg smører det på. Hovedsageligt fokuserer jeg på at gøre det dagligt, men det skipper ind i mellem. Men nu har jeg også brugt det i 1,5 år – så at man misser et par gange gør ikke så meget :)

Den måde man bruger det på er at du smører det på din vippekant (vipperne skal rammes lidt) inden du går i seng. Lidt ligesom flyende eyeliner, bare med mest fokus på vipperne. Du skal bruge det dagligt. Jeg så resultater efter 3 uger allerede og i kan se lidt før og efter billede her :)

Du kan købe Serum lige her!

vipper2vipper1

Men Mette, hvilken mascara bruger du så efter det?

Jeg har faktisk et helt system jeg kører når jeg skal ligge mascara på. For først starter jeg med Primer  en hvid “væske” som ligger grunden for min mascara. Jeg ligger et lille lag og lader det lige tørre lidt inden jeg putter mascara på.

Mascara jeg bruger pt. er denne (også fra Smashbox) Som sagt skifter jeg lidt rundt og bruger lidt forskelligt. Men lige pt. er det disse jeg benytter mig af :)

Men når 1. lag mascara så er lagt på og tørret lidt ind, så putter jeg igen et lille lag primer på for at gøre vipperne endnu vildere. Og når det så er indtørret putter jeg sidste lag mascara på og retter vipperne til som jeg vil have dem med mascara børsten.

OGSÅ har jeg flotte bambi vipper :)

PRIMER KAN KØBES HER // MASCARA KAN KØBES HER

untitled

 

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på Glostrup