Kosttilskud

Video blog – #1 :)

Jeg har længe gået og leget med ideen om at prøve at lave en video blog, for at give jer et bedre indblik i hvem jeg er som person – en ting er hvad i læser og ser, men at se en person snakke siger også meget om en person – så jeg ville gerne have i skulle møde mig :)

Så her er jeg – Mette  :)

Hvis linket ikke virker – kan i se videoen HER! :)

Hvad synes i om denne slags? Vil i gerne have jeg forsætter med at lave sådanne videoer ind i mellem? :)

Jeg vil RIGTIG gerne høre jeres mening :)

kys! :)

12 kommentarer

 • Lærke

  Hvor virker du dog bare jordnær, sød og naturlig! Mere af det!!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  Du er bare så skøn!!! Du må være helt fantastisk at føre en samtale med i det virkelige liv! :’) flere videoer!! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hej søde Mette! Jeg har fulgt dig i et stykke tid og følger også mange andre blogs. Dog er dette mit første indlæg nogensinde! Hold da op hvor skinner din personlighed igennem! Du virker, som de andre også skriver UFATTELIGT jordnær og som et virkelig positivt og behageligt menneske! Flere videoblogs – ja tak! Du skal nok se super smækker ud i en bikini i Thailand!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh sikke en dejlig kommentar at få – jeg er virkelig glad for at høre det! Tusind tak <3 I giver mig virkelig lyst til bare at lave en masse videoer! :D

   Og tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hvor er du bare skøn.. Flere videoer, tak :-D
  Tog mig selv i at sidde og smile igennem hele videoen. Det er ihverfald en fornøjelse at lytte og se dig på samme tid. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ej hvor er du bare sød! Ja tak til flere videoer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hej Mette, faldt over din blog og jeg må sige jeg synes virkelig den er god og inspirerrende! Jeg elsker hvordan du siger/skriver alle de ting som man normalt går og kæmper med i hverdagen. Altså at det ikke er nemt og wopti så har man tabt sig, og at det også kan være svært med at holde sig væk fra søde sager, og at alle er forskellige. Det tager jeg virkelig hatten af for. Jeg synes din video var virkelig god, og gerne flere af dem! Elsker at du er så jordnær og glad, og du virker virkelig som en person man godt vil hænge ud med og lære at kende :) Sad og smilte under din video flere gange. Tusinde tak for en inspirerrende blog og at du deler så mange ærlige ting om dig selv med os andre. Jeg håber du får en dejligt tur til Thailand! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Josephine,

   Tusind tak for din skønne kommentar! Jeg smilte helt da jeg læste den. Jeg bliver så glad når nogle nævner præcis det jeg prøver at få ud, så tak!

   Det er mig der takker for denne fantastiske kommentar, den har irkelig gjort mig glad!
   Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kosttilskud