Når man hellere vil købe træningstøj?!

Vask af træningstøj

Jeg har brugt en del penge på lækkert træningstøj af god kvalitet, og det er jo ikke helt billigt. Derfor går jeg også op i at det kan være funktionelt, pænt og ikke lugte så længe som muligt.

Lige så snart jeg kommer hjem fra træning, så hænger jeg det op, så det kan luft tøre – det dufter måske ikke så godt i hjemmet, men vi har købt sådan en dims med duftpinde og den tager alt lugten – så det fungere fint, men det gør jeg for at det ikke skal ligge og være vådt nede i vasketøjskurven og den vej gøre det andet tøj ulækkert :)

Når du skal vaske dit træningstøj:

Man må IKKE anvende skyllemiddel når man vasker sit træningstøj – det ødelægger nemlig tøjets svedtransporterende virkning. Jeg bruger derfor denne specielle sæbe som er udviklet specielt til træningstøj:

 photo 11014772_10204580532006399_1697325837_n_zps4bf4d6df.jpg

Den kan købes i Føtex eller Kvickly..

Derudover skal man ikke anvende tørretumbler, det ødelægger nemlig tøjets facon og figur. Så selvom det kan være fristende at putte det i tumbleren for at spare tid, men tøjet meget bedre af og komme op og luft tørre :)

Hvis jeg derimod ikke har svedt synderligt meget, eller er et sted hvor jeg ikke kan vaske det ordentligt (som på ferier) så ligger jeg tøjet i blød i noget tid i helt rent vand og hænger det derefter til at lufttørre :)
Sådan vasker jeg mit træningstøj – hvordan gør du ? :)

8 kommentarer

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man hellere vil købe træningstøj?!