Hjerteløb + mine tanker

Vægttab’s update

Så har jeg været til diætist – og jeg har fantastiske nyheder!! :D

Siden sidst:
 
Siden sidst har jeg tabt 3,1 kg!
Det betyder i alt et samlet vægttab på 16 kg!
 
JEG ER SÅ FUCKING GLAD! :D
 
Det havde jeg virkelig virkelig ikke troet! Jeg var sikker på at jeg havde taget på – men jeg blev glædeligt overrasket! :)
Da jeg så min vægt på displayet tænkte jeg bare – ej det løgn? Det passer ikke… MEN det gjorde det fandeme :)
Jeg havde så ikke min sædvanlige diætist, hun var desværre syg. Så jeg blev ikke målt helt på samme måde, så jeg havde kun tabt 1 cm om livet, og det havde været mere hvis det var min “rigtige” diætist – men det er nu helt lige meget.. Det vigtigste er at jeg har tabt hele 3,1 kg siden sidst… Jeg forstår det slet ikke?
Så jeg er på 16 kilo i alt, og jeg er kun 2,9 kg fra at være under 80! Det er mit næste del mål – jeg skal under 80 kg! :)
Så jeg er bare SÅ glad lige nu, det hele kører rundt :D
Jeg har taget fri fra arbejde i dag – så resten af dagen skal bruges på opgaveskrivning, selvforkælelse og ud og spise sushi med den mest fantastiske fyr i verden, nemlig min kæreste :) <3
Lige inden jeg slutter af, synes jeg i skal se mine fremskridt.
På før billedet havde jeg allerede tabt 7 kg. men jeg var stadig stor – og det andet billede er fra nu :)
562312_10201289594655022_1903690193_n
Der er stadig en del endnu – men det skal nok komme! Ih jeg er SÅ glad nu!

14 kommentarer

 • Jeg synes du er så sej. Du virker som én der virkelig knokler for det, men stadig gør det på en sund måde. Keep it up! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak Christine – det gør mig rigtig glad og varmer helt utrolig meget. Især fordi jeg virkelig går op i at gøre det på en sund måde, så jeg samtidig kan nyde livet og de små usunde goder :)Så tak for de søde ord – og du kan tro jeg vil forsætte i den gode retning, jeg vil ihvertfald gøre mit bedste :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor er det dejligt for dig – tillykke!! Jeg har tænkt meget på dig og dine bekymringer for næste vejning, så det er helt fantastisk at det jo faktisk var gået godt :-) Du inspirere mig så meget i mit eget vægttab, da du ikke er bange for at ligge svesken på disken, og ikke polerer processen til at være lyserød hele tiden. Vægttab er pisse hårdt når man har mange kg som mål – og personligt magter jeg snart ikke flere modebloggere der liiige manger de sidste 2 kg for at komme ned på deres “almindelige” vægt på 53 kg. Jeg glæder mig altid til dine indlæg, da de hjælper mig med at holde motivationen samt på en måde validerer at det gerne må være hårdt og op ad bakke :-)Igen stort tillykke Mette – super meget held og lykke med resten af forløbet ;)Kh Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor sødt at du har tænkt på mig – jeg var godt nok også nervøs! Så tak for tankerne, og ja jeg er stadig så glad for mit resultat :)Ej hvor er det bare nogle dejlige ord – tusind tusind tak Julie! Det er jeg virkelig glad for at høre. Det er utrolig vigtigt for mig at jeg viser alle sider af et stort vægttab, og ikke bare viser de lykkelige stunder som idag, for pyha hvor er det bare lorte hårdt ind i mellem så jeg glad for jeg kan inspirere dig og du ligefrem glæder dig til mine indlæg, det er store ord som betyder meget for mig! så tak!Og tak skal du have – og du skal også have et held og lykke med dit vægttab, klø på! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor er det flot! Mange gange tillykke!:-) Du er en stor inspiration. Elsker at følge med på din blog og glæder mig over det går dig så godt. Du har også fortjent det som du knokler:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak skal du have – jeg er så glad for at høre de søde ord og at du siger jeg er en inspiration! Det gør mig bare så glad! :)Tak for de søde ord! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Tillykke Mette! Keep going, du er saa sej :-) KhJanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussi

  Stort tillykke – så sej !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Virkelig virkelige mange gange tillykke. Jeg har kunne fornemme på dine forrige indlæg, at du har været meget i tvivl, om du overhovedet havde tabt dig. Men hvor er det fantastisk, at det er lykkedes dig at opnå et vægttab på 16 kg. Det fortjener du virkelig med det hårde arbejde du ligger i det – både med kost og træning. Håber du får en dejlig fridag og en god aften med din kæreste :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak :) Og ja jeg var virkelig i tvivl, jeg følte virkelig ikke på min krop at jeg havde tabt mig – så det var bare den skønneste overraskelse, og især at det var så meget :)og tusind tak skal du have – det varmer :)Jeg havde en rigtig dejlig aften med alt for meget sushi – tak :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du er så sej. Virkelig flot gået .Min kære mand fik en rygskade for mange år siden, og langsom begyndte han at tage på. Han spiste forkert og motionerede ikke.For 1,5 år siden begyndte han på sin egen kur. Nupo kombineret med sund mad og motion.Han tabte 50 kg på 6 måneder !Gik fra 130 kg til 80 kg.Han holder vægten, går meget op i hvad han spiser og så cykler han en del.Det kan lade sig gøre, men det er svært. Du er godt på vej, så bare fortsæt og du når dit mål :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak – det er jeg glad for at høre :)Hvor er det bare flot af din mand – stor respekt for ham! :)Jeg vil virkelig kæmpe, og glæder mig til den dag hvor jeg kan sige.. I DID IT! :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjerteløb + mine tanker