Min webshop er åben! :)

Vægttabs update

Som jeg skrev indlægget ny måde og se tingene på, har jeg valgt at lave del mål i stedet for et stort hovedmål. Og siden jeg har fået den tankegang og fjernet alle de steder hvor der stod hvad mit hovedmål var har tingene bare været SÅ meget lettere, det helt vildt. De 5 kg jeg satte som del mål virker pludselig meget overskueligt og tæt på :)

I ugen der gik har jeg spist med omtanke, jeg har lagt min kostplan lidt væk og prøver at spise med mine sunde fornuft, og det har faktisk fungeret for mig. Jeg går og overvejer hvordan og hvorledes med kosten, og hvad jeg skal gøre fremover og hvad der vil fungere for mig – så det bliver jeg forhåbentlig snart klogere på! :)

Men da jeg vejede mig i fredags ,på trods af jeg ikke havde lovet mig selv at gøre det… (Jeg er dum, i know) vejede jeg næsten det samme som start januar, og ved godt det var væske men den slog mig stadig ud. Og fredag aften efter den gode snak med min kæreste, besluttede jeg mig bare for at glemme alt hvad jeg hidtil har tabt, i år og fokusere og kigge fremad!

Så da jeg stod på vægten i morges, havde jeg 3,2 kilo i alt! :D

Det vil sige jeg kun er 1,8 kg fra mit første del mål. Det er fandeme gode nyheder og noget jeg er super glad for. Det virker bare så overskueligt! :)

Derudover har udfordringen med min bedste veninde også hjulpet mig. Jeg sad nemlig i går og havde en lidt træls dag og var helt energi forladt, og tænkte at det kunne være hyggeligt at gå ud og spise med min kæreste. Men så var det jeg tænkte: “FANDEME nej! jeg skal ikke give en biograf tur! :D” også spiste jeg sund mad i stedet! Så fedt det virker, og det har også virket for min veninde, så vi tager endnu en uge samtidig med at vi har udfordret hinanden.

Jeg skal indtil næste fredag d. 20/3:

– Ikke drikke sodavand overhovedet (heller ikke light! savner allerede pepsi max)
– Træne 5 gange
– Spise sund aftensmad alle dage

Hvis jeg ikke gør det, så skal jeg give sushi! Så fandeme nej, den skal jeg nok holde! :D

Og imorgen har jeg træning med min savnede træner Cecilie, det bliver godt, så hun kan få sparket lidt energi i mig igen <3

Rigtig god weekend <3

11016756_10204703643204102_1084124248_n

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min webshop er åben! :)