Så det på mandag.

Update på vægttab

Så har jeg været hos diætisten – og jeg har desværre ikke nået mit mål :(
Men sådan er det, jeg har det ok med det, da jeg har valgt at nyde nogle af de goder sommeren nu har. Så nu er planen at jeg når de 15 kg. til næste gang jeg skal derop – som er midt september :)

Men jeg havde altså tabt mig 1,2 kg siden sidst – og tabt mig 0,6 kg rent fedt (grunden til at rent fedt er en del lavere, er fordi jeg hele weekenden har fået søde sager, så det gør at det har sat sig lidt) Men heldigvis er jeg gået ned i vægt :)

Så i alt har jeg pt. tabt:
14,1 kg. :D
 
Det vil sige at jeg kun er 900 g. fra de 15 kg. som jo heldigvis ikke er så langt!  Så det skal jeg nok nå til næste gang! :)
Derudover havde jeg tabt 2,5 cm om livet – så der er sket lidt, jeg er blevet strammet en del op grundet BodyFit holdene, så det er fedt :)
Jeg vil gerne indrømme jeg er lidt skuffet, da jeg virkelig havde håbet på de 15 kg :) Men jeg har valgt at nyde mine weekender, med lidt ekstra fordi jeg har haft en del weekendplaner istedet for bare at være hjemme, hvor jeg har nemt ved at undvære det.  Men det har jeg det helt fint med. Så på den måde gør det mig ikke noget, og jeg ved at jeg nok skal nå over de 15 kg til næste gang! :) Så når jeg er hjemme fra ferie, så skal den bare have max gas med træning og stor fokus på sund kost :)
Derudover har jeg valgt at jeg vil vise jer nogle billeder i undertøj/bikini, så i kan se hvor store fremskridt jeg egentlig har opnået.
Jeg har været rigtig nervøs for at vise jer billederne, da det jo viser alle mine fejl, og min størrelse som jeg er nu – hvor jeg er langt fra tilfreds. Men jeg synes i skal have et indblik i min process, så jeg håber på positiv feedback, da det er et meget stort skridt for mig :)
Før billedet er vist nok taget i februar måned, hvor jeg allerede havde tabt ca. 7 kg. så jeg har været endnu større end det. Men det har jeg desværre ikke undertøjsbilled af :)
image-121
Forfra
image-122
Fra siden
945946_10200785084802591_975574014_n
 
Armen – Dette billed er fra da jeg var størst og inden jeg startede på mit vægttab :)
 
 
Jeg håber i vil tage godt imod dem – tak :) <3

18 kommentarer

 • Anonymous

  Super flotte resultater. Det er meget inspirerende. Også fordi du kommer til det på en sund måde – almindelig sund mad oh masser af motion. Selv er jeg i gang med at tabe mig efter en graviditet – og især det med at blive strammet op er en stor udfordring for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak skal du have – det er jeg rigtig glad for at høre :)Og ja, jeg kender det godt, der har tung styrketræning virket rigtig godt for mig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw! Ved du hvad? Det er fuldstændig ligegyldigt, du ikke nåede helt i mål! For det første, så er du kun 900 gram fra, at have tabt de 15 kg – de ryger lynhurtigt, når du kommer hjem fra ferie!For det andet, så har du virkelig, virkelig bare noget du kan være stolt af – for de der billeder, de siger mere end 1000 ord, eller et tal på vægten!Pisse flot – du er SÅ sej! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh Vikki, du er bare så sød! Tusind tak for din ros og søde ord. Det varmer rigtig meget :)Og ja – målet til diætisten næste gang er at have tabt 1,2 kg. Så det må vi håbe jeg kan! :)Endnu engang tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Mette :)Først og fremmest KÆMPE TILLYKKE med det du har nået indtil videre :) Jeg synes du er super sej og du kan godt være stolt af dig selv :)Jeg kender det selv alt for godt, at man bliver lidt skuffet når man ikke helt når sine mål (er selv i gang med vægttab) men det er så sejt at du bare holder dig oppe på hesten :) Yo go girl!Jeg er selv i gang med et vægttab og har stadig lang vej igen , men som inspiration til at forsætte med mit vægttab, er din blog fantastisk, fordi du lige præcis minder en om at man bare skal blive ved :)jeg tror på du nok skal nå dine mål, keep up the good Work!Mange store kram og et kæmpe high 5Fra Karina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Karina,Mange tak skal du have – du kan tro det varmer at få din støtte og søde ord. Så tusind tak for det :)Ja – jeg må bevare den positive energi og troen på mig selv, og det er en stor motivation at du og alle de andre vil følge min kamp – så tak !Og ih, hvor bliver jeg rørt når du skriver jeg inspirere. Jeg bliver simpelthen så glad!Tusind tusind tak for dit søde indlæg – sidder med et smil på læben :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det der er sgu for sejt! Virkelig godt gået – og modigt at du viser det på bloggen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Christine, det er jeg glad for at høre.Og ja, puha jeg var nervøs da jeg trykkede på udgiv :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hold nu op hvor er det flot! Mega inspirerende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow hvor er det flot! Godt gået!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Superflot vaegttab Mette! Du er en stor inspiration! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak! Det er jeg virkelig glad for at høre – er så fedt jeg kan inspirere andre :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hold da op, man kan virkelig se en forskel på billedet fra siden af. Så flot!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du både sej og modig… det er rigtig godt gået – og så ser du for øvrigt så frisk og glad ud på efterbilledet – skønt og rigtig god ferie ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du bare sød – tak skal du have :)Jeg føler mig også friskere og gladere :)Og mange tak, jeg nyder den ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så det på mandag.