Jeg spiste junk food i går...

Typisk…

Jeg blev sløj onsdag i sidste uge, det betød at mit overskud blev = 0 og jeg fik ikke trænet, og det var svært at holde fokus på den sunde kost. Men jeg tænkte ok Mette, mandag starter en ny uge, så giver du den bare gas der!

Så kom vi til weekenden, hvor jeg troede jeg ville have det lidt bedre. Men det var som om det ikke rigtig skete, tværtimod fik jeg det meget værre. Jeg følte lidt jeg havde lungebetændelse faktisk, for jeg havde virkelig ondt i brystet/lungerne. Men jeg havde ingen feber, så jeg tænkte nok det måske kun var noget virus noget.

Men i går søndag havde jeg det virkelig skidt, og besluttede mig for uanset hvad at blive hjemme i dag mandag og få ringet til lægen og bestilt en tid bare for at få tjekket alt var som det skulle være.

Efter 20 minutter i kø, der er åbenbart mange syge for tiden! Så fik jeg en tid i dag klokken 10.

Først fik jeg podet min hals for halsbetændelse, men da jeg fortalte hende at det var egentlig mest mine lunger der gjorde ondt, og de andre symptomer jeg nu havde, valgte sygeplejersken at måle mit infektions tal. som så var forhøjet.

Derefter kom min søde læge, lyttede på mine lunger og konstaterede jeg havde lungebetændelse :(
Så man kan altså godt have lungebetændelse uden feber! Så ved i det…

Men ja, nu er jeg kommet på penicillin i 10 dage – og min plan om denne uge skulle den have fuld gas er hermed aflyst….

Men ja der er en ny uge i næste uge jo…. typisk altså!

Så nu ser min dagligdag lidt sådan her ud, også forkælede jeg mig selv med Hella Joofs nye bog. Den har jeg nemlig hørt skulle være god! Så jeg måtte være lidt sød ved mig selv disse dage!

16295201_10209585497087398_1558716163_n

 

1 kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg spiste junk food i går...