Den der balance..

Træningstøj på tilbud!

Der er rigtig mange af jer der spørger hvor jeg køber mit træningstøj og hvor jeg finder alt det lækre tøj henne! Så i dette indlæg vil jeg giver jer 2 tips!

1. tip:

Mette B som ligger på Valby Langgade 38 har i denne uge 20 % rabat grundet Kulturdagene i Valby. Hun har mærker som Kari Traa, Hummel, Casall og mange flere. Derudover har hun træningstøj i helt op til str. 50 – så der er noget for alle. Jeg var derinde i går og fandt SÅ meget jeg godt kunne have købt. Så jeg ville lige givet tippet videre – 20 % kan man altid bruge ;)

I kan læse mere om butikken HER!


 

2. tip:

Jeg har siddet og kigget online, og dermed fundet nogle lækre tilbud til jer på træningstøj som jeg selv har eller ville købe (hvis jeg havde penge – arbejdsløshed er ikke sjovt) :D

Untitled

// 1 – Pink top – 77,- kr // 2 – Kari Traa  shorts –  194,- kr //3- Sports BH Addias – 209,- kr 4 – Addias tights – 279,- kr // 5  – top fra Nike – 125,- // 6 – Trænings t-shirt i Nike 139,- fås i flere farver //7- Kari Traa Tights – 349,- kr //

Er det ikke nogle lækre ting? Jeg er især forelsket i den laksefarvet Nike, hold kæft den er flot! :)

Hvor køber i træningstøj?

pssst… Bare lige hvis i ikke vidste det… SÅ HAR JEG FØDSELSDAG I MORGEN! :D

Indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den der balance..