Den der balance..

Træningstøj på tilbud!

Der er rigtig mange af jer der spørger hvor jeg køber mit træningstøj og hvor jeg finder alt det lækre tøj henne! Så i dette indlæg vil jeg giver jer 2 tips!

1. tip:

Mette B som ligger på Valby Langgade 38 har i denne uge 20 % rabat grundet Kulturdagene i Valby. Hun har mærker som Kari Traa, Hummel, Casall og mange flere. Derudover har hun træningstøj i helt op til str. 50 – så der er noget for alle. Jeg var derinde i går og fandt SÅ meget jeg godt kunne have købt. Så jeg ville lige givet tippet videre – 20 % kan man altid bruge ;)

I kan læse mere om butikken HER!


 

2. tip:

Jeg har siddet og kigget online, og dermed fundet nogle lækre tilbud til jer på træningstøj som jeg selv har eller ville købe (hvis jeg havde penge – arbejdsløshed er ikke sjovt) :D

Untitled

// 1 – Pink top – 77,- kr // 2 – Kari Traa  shorts –  194,- kr //3- Sports BH Addias – 209,- kr 4 – Addias tights – 279,- kr // 5  – top fra Nike – 125,- // 6 – Trænings t-shirt i Nike 139,- fås i flere farver //7- Kari Traa Tights – 349,- kr //

Er det ikke nogle lækre ting? Jeg er især forelsket i den laksefarvet Nike, hold kæft den er flot! :)

Hvor køber i træningstøj?

pssst… Bare lige hvis i ikke vidste det… SÅ HAR JEG FØDSELSDAG I MORGEN! :D

Indeholder affiliate links

 photo Skaeligrmbillede2015-01-08kl185554_zps18754ab9.png

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den der balance..