Æggekage

Træningen blev en sur pligt…

Hvis i følger med på Instagram, Facebook eller Snapchat, har i nok opdaget at jeg ikke har været i et trænings center det sidste lange stykke tid, og det har der været en helt special grund til for jeg har nemlig taget en frivillig pause for alt der hed styrketræning, puls-træning eller hvad man nu end kalder det i et fitness center.

Men hvorfor tog du en pause, Mette? 

Jo, jeg var simpelthen ud brændt over det. Træningen var for mig, blevet en sur pligt jeg UDELUKKENDE kun gjorde for at tabe mig. Jeg synes virkelig ikke det var sjovt, fedt eller motiverende. Jeg gjorde det kun fordi jeg “skulle”.

Jeg syntes egentlig kun det var sjovt når jeg var sammen med min personlige træner, for der snakker man og hygger sig, selvom man træner, Så det kunne jeg overkomme – men alt der hed og træne på egen hånd, det fungerede virkelig ikke.

Det medførte jeg blev ud brændt, jeg blev sur, jeg blev irriteret og jeg havde ikke lyst til at træne for det var ikke sjovt. Så efter en træning var jeg ikke fuld af energi, tværtimod – jeg blev mere og mere træt. Det hele var pludselig for meget, jeg kunne ikke længere se det sjove/fede i at træne, jeg gjorde det kun fordi jeg følte jeg skulle det fordi jeg ville tabe mig, også var jeg nød til at bruge timer i trænings centeret, selvom jeg ikke havde lyst og det faktisk påvirkede mig ekstremt negativt.

Og der var det jeg indså at det bare ikke fungerede, samtidig med der skete en masse andre ting i mit liv. Jeg kunne simpelthen ikke finde overskud til at stå og gøre noget jeg vitterligt hadede som pesten der. Jeg havde ikke lyst, og jeg ville ikke længere tvinge min krop til det.

Derfor tog jeg en pause fra træning – og det har været tiltrængt! MEGET!

For i den pause startede jeg til dans (nærmere betegnet Twerk, det kan du læse mere om HER)  og jeg elskede det, og elsker det stadigvæk. Jeg fik gnisten tilbage, jeg blev glad, jeg fik energi og lysten til at røre mig.

Træningen på den måde var ikke længere en sur pligt, det gjorde mig glad igen – så glad at jeg endte med at tilmelde mig 4 forskellige hold og gå 3 gange om ugen.

Og nu, efter en lang pause har det givet mig overskud og glæden til at tage i et trænings center, og det var jeg for første gang i lørdag med Fie og hendes skønne mor.  Og jeg nød det, for vi havde det virkelig hyggeligt og sjovt.
Det var første gang længe, jeg rent faktisk nød min træning og det var SÅ dejligt at få den glæde tilbage i kroppen og rent faktisk mærke lysten til at styrketræne.

Og det er jeg bare virkelig oprigtig glad for, som i virkelig. Jeg har planlagt flere træninger nu og glæder mig sgu. Men jeg vil stadig have mit dans som min primære motions kilde og så bare supplere med styrketræning :)

Og hvad vil jeg så med det her indlæg?

Jo, jeg vil fortælle det er OK at have down perioder, det er ok ikke at have lysten til at træne og det er OK at tage en pause.
Du skal lytte til hvad din krop fortæller, for ellers ender du med at kæmpe imod din egen krop.

Jeg havde brug for en pause, et break så jeg kunne trække vejret igen uden vægtskiver, interval løb og squats. Den pause har endt med at give mig blod på tanden og lysten tilbage.

Der er det ok at tage en pause ind i mellem, hvis det er det man har brug for <3

Det skal være sjovt at træne og røre sig, det skal IKKE være en sur pligt, for så ender man med at køre sig selv ned og miste lyst og motivation FULDSTÆNDIG!

Så find ud af hvad der gør dig glad og lysten til at træne. Om det er håndbold, fodbold, styrketræning, dans – det skal bare gøre dig glad og give dig energi <3

Pas på jer selv! :)

Møs herfra!

// T-SHIRT HER // TIGHTS HER //

tøjet er modtaget fra ByButterfly.dk i et samarbejde

14825677_10208756273117317_1523036365_n

Denne blev også sendt ud på min Snapchat (GETFITMETTE) inden dagens træning ;)

14793970_10208756274677356_744211023_n

(HER)

   

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æggekage