Du er fuld af dårlige undskyldninger....

Træning vs dans!

Nu har jeg snart gået til Twerk/Dans i et års tid. Jeg startede op i Maj sidste år og havde kun 1 time om ugen. Nu har jeg 4 timer om ugen og er startet til andre timer end Twerk.

Jeg har altid været glad for at danse og elsket det. Men jeg havde aldrig troet jeg vil blive bidt af det på den måde, og det er fedt.

Det ikke fordi jeg skal være professionel danser eller optræde alle mulige steder, men jeg er stadig bidt af det og jeg har følelsen af jeg gerne vil lære mere, udvikle mig og blive bedre.

Når jeg danser har jeg ikke følelsen af jeg træner eller at jeg gør det for at tabe mig. Jeg gør det fordi det giver mig energi og glæde indeni.

Sådan har jeg det f.eks. IKKE når jeg løber. Det gør jeg udelukkende fordi jeg gerne vil tabe mig og jeg synes ikke det er sjovt. Derfor vil jeg gerne skrive under på jeg aldrig bliver en løber. Jeg har forsøgt FLERE gange, men jeg har endnu ikke haft en åbenbarrig der fortæller mig at det er fedt. Jeg tæller nærmest altid sekunder til jeg er færdig. Derfor løber jeg heller ikke særlig ofte og det har jeg det ganske fint med. For ellers bliver det røv surt og det gider jeg ikke igen.

Jeg supplere min dans med træning. Min plan er at jeg gerne vil træne 2-3 gange om ugen i træningscenteret. Men dansen er det der giver mig mest for sindet. Træningen er fordi jeg ved det er godt for kroppen og jeg vil gerne gøre noget godt for mit krop og sind.

Jeg har rykket mig markant mentalt i forhold til det her med træning, og jeg tror også at Twerk holdet har sin del i det. Det er lige pludselig blevet fedt at mine lår “jiggler” (At tingene/dellerne/kroppen ryster når jeg danser) nogle gange ønsker jeg faktisk de gjorde det mere. Jeg har fået et helt andet syn på kroppen og det har fået mig til at føle mig mere fri og afslappet. Jeg har fundet en danse genre der “fejrer” kroppen som den er. Man bruger det man har til at slå sig løs og hold kæft hvor er det en fantastisk følelse.

Jeg tror samtidig os at det kan hjælpe mig til at give mere slip på hele “vægttabs tingen” for jovist jeg skal tabe mig, men jeg tror os at jo mindre jeg fokusere på det, jo nemmere får jeg rent faktisk ved at tabe mig og i den forbindelse er jeg HELT sikker på dansen kan hjælpe mig.

Så det er sgu dejligt sygdommen er ude af kroppen og jeg har fået danset de sidste 2 dage. Det havde jeg godt nok savnet!

15589945_1806727932873427_4454778044704319533_n 16142231_1816973411848879_5198965180491192431_n

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du er fuld af dårlige undskyldninger....