Nu er jeg klar til at fortælle det...

Ting jeg ikke forstår… og som pisser mig af!

Jeg ved godt at i synes jeg virker som det mest positive menneske, og jeg ikke bliver gal eller negativt over noget. MEN DET ER FORKERT! :D

Der er faktisk rigtig mange ting som jeg ikke forstår, og som pisser mig fuldstændig af… Jeg siger det dog sjældent højt til folk, men jeg bander og svovler over dem inde i hovedet. Og det er både i hverdagen, i træningscenteret, på cykelstien og alle steder.

Så nu får i lige 10 ting her ;)

Skærmbillede 2015-10-15 kl. 15.42.40

1: Folk der cykler og sms’er, tjekker facebook, snapchatter eller hvad fanden de nu gør?! Helt fucking seriøst – hvad fanden er så vigtigt at du ikke kan vente til du er færdig med din cykeltur, og når du cykler i indre København, så går jeg udfra din tur ikke er sææærlig lang! Så slap nu af man. Det sgu da vigtigere at koncentere sig om at cykle lige end at tjekke en sms. De slinger altid pisse meget når de kigger på den telefon.

Det gælder desuden ikke kun cykelister! Jeg fatter heller ikke folk, der gør det mens de køre bil. Det er for hjernedødt – og pisser mig virkelig af.. ARGH!

2: Folk der ikke rydder op efter sig selv i træningscenteret! Helt ærligt hvem tror de, at de er?! Hr eller Fru jeg ejer fucking alt og gør hvad der passer mig – fuck da jer! Jeg skulle i dag slæbe 100 kg af en maskine jeg skulle bruge, det er altså pænt meget for mig. Også tænk på de stakkels medarbejdere der skal rydde op. Så kan vi ikke lige blive enige om at hvis du ikke rydder op efter dig selv, så begynd lige at gøre det, ikk’?

3: Nu når vi er i træningscenteret, så kan vi da lige tage mænd der lyder som om de har sex når de træner. Det er forfærdeligt. Jeg er med på at man indimellem udbryder og siger lyde, det gør jeg også selv. Men decideret at stønne som om man har sex – det altså for meget for mig. Så skru lige ned eller stop det, tak!

4: Folk der går som om de ejer HELE fortorvet – hov, fik jeg en sms? Nå så stopper jeg da bare op lige her MIDT i det hele, også må dem der kommer bagfra eller forfra, da bare os stoppe op. Det jo mig der ejer det.
Bare stop det med det samme, og træd ud til siden. Det er pisse belastende når folk bare stopper op midt i det hele fordi de lige skal tjekke en telefon, se et skilt eller hvad de nu skal. TRÆD nu ud til siden, hvis du skal stoppe – det gør livet nemmere for os andre.

5: Strøget i myldretid – det mest forfærdelige sted! Og her er fyldt med folk som bare stopper op, går MEEEGET langsomt og man zigzagger i mellem det hele, eller får lige puffet en skulder ind i sig. Åh jeg forstår ikke det skal være så forfærdeligt at gå derinde, der er jo så hyggeligt….

6: At banker og den offentlige har åbent i det tidsrum man er på arbejde, hvis man arbejder på kontor. Jamen hvornår fanden skal man så nå de ting, når man har arbejde? Kunne de ikke holde åbnet om aftenen – jeg ved godt der også er medarbejdere der også gerne ville have fri – men jeg tror altså på der også er nogle der hellere ville arbejde om aften for at kunne sove længe! Så skal vi ikke lige fået lavet en bank der holder åbent til 19-20 stykker? :)
Så ville jeg bliiive glaaaad!

7: Folk som sviner andre til online! Nøj det pisser mig af. Tænk at der så sidder sådan en lille sølle og usselt menneske bag skærmen og sviner et andet menneske til!  Jeg kan blive så gal over det. Jeg har selv fået et par kommentarer hist og her og sjovt nok har de alle været anonyme. Sådan en lille kujon der ikke tør vise hvem de er når man sviner folk – haha det har jeg intet tilovers for.
Og ellers bare alle de der fjolser på facebook, der tror det er okay at svine folk – og føler sig så seje når de har svinet f.eks. Mascha Vang, Lars Løkke eller en anden person til. Så kan jeg fortælle dig en ting: NEJ! du er ikke sej – du er faktisk dybt latterlig og ved du hvad? Karma is a bitch – så jeg glæder mig til det rammer dig, fucking spasser..

8: Og nu når vi er i den kategori – så mobning, både som voksen men også børn/teenager. Jeg forstår det ikke – og jeg bliver SÅ ked når jeg ser det. Hvorfor gøre et andet menneske ondt? Jeg forstår ikke der er nogle der kan have den lyst. Eller synes det sjovt at oprette hadeprofiler, eller skrive til en menneske at de ikke fortjener at leve fordi de er grimme, tykke, underlige eller whatever. Hvis du tænker SÅDAN om et menneske, så det i virkeligheden nok dig selv der ikke fortjener det!

9: Naboer der vælger at feste og larme, I HVERDAGEN! Eller i weekenden, jeg kan godt gå med til at man spiller højt indtil reglerne siger at der skal man skrue ned. Men når man så skriver anlægget op på MAX kl. 3-4 stykker om natten, og spiller ELENDIGT musik, og skråler med – så bliver jeg sgu sur. Tænk på dine nabo’er – og ja jeg ved godt de er unge og sådan. Men det altid som om der bliver skuret endnu mere op efter 12. Kunne i så ikke bare gå i byen?
Ej okay, det nok os bare mig der er gammel. Men i HVERDAGEN så, det pis det gider jeg ikke. Og det er sket et par gange her – og ved i hvad der skete da jeg bedte dem om at skrue ned? Så kaldte de mig en sur kælling og skruede op… Hvis tanker kunne dræbe, så levede de ikke længere!

10: Curling forældre! Helt ærligt – hvad fanden sker der?!
Den gang jeg var barn, fik man sgu skæld ud når man havde gjort noget forkert i skolen, eller ikke opførte sig ordentlig. Nu er det pludselig skolen og lærernes skyld at din lille basse ikke opfører sig ordentlig.  Nu kan der komme total påstyr over at et barn er blevet stukket af en hveps eller faldt og slog sit knæ – også er det lærerens skyld, fordi de ikke holdte øje! Forhelvede, den gang jeg var barn, der var det sgu bare ærgerligt. Op igen du!  Ligesom de forældre der tager med til deres børns jobsamtaler, eller ringer og klager over en karakter eller alt andet.
Jeg bliver træt…. Hvor fanden kom den curling generation fra…. suk!


Det var så mine 10 ting – puha jeg lyder som et meget vredt og negativt menneske… :D

Men husk, det er skrevet i sjov, så tag det med et gran salt – det er ikke så slemt som det lyder. Jeg er altså generelt sød og positiv. Nogle gange skal jeg bare liiiige af med mine frustrationer :D

 

5 kommentarer

 • Isabella

  Sådan Mette! Jeg er enig i alle punkter! Og især nr 10 er lige til at få mylderbæ af! Tag jer sammen og forstå at børn ikke skal opdrages til at være en flok egoister der ikke kan tage ansvar for deres eget liv. Stop det:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt

  Tænker du skulle tjekke f.eks. Danske Bank’s åbningstider . De har åben med personlig betjening 24/7 – 365 dage. Du kan få et møde i en filial mellem kl 8.00-18.00 på hverdage og ellers et netmøder uden for dette tidsrum….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, ENIG! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg til føjer lige et punkt 11: folk der stopper med en indkøbsvogn midt i en gang for ar snakke og spærrer hele gangen fordi de mødte tante Olga eller naboen!
  Punkt 12: folk der kan tage trappen som fylder elevatoren op så man kan vente til næste tur med sin barnevogn!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu er jeg klar til at fortælle det...