Den sidste uges tid...

Ting jeg elsker ved julen

Vi er i December måned, den hyggeligste tid på året. Jeg elsker julen og alt omkring den. I år er jeg dog ikke kommet i den vildeste julestemning grundet en masse ting, men jeg elsker stadig julen og har pyntet fint op derhjemme og skraber min julekalender dagligt og tænder mit kalenderlys med glæde :)

Men i går tænkte jeg over hvad der vil gør mig glad og bringer varme i mit hjerte omkring juletid – så det vil jeg gerne dele med jer :)

15 ting ved julen jeg elsker:

 1. Julelysene udenfor – jeg synes det er SÅ hyggeligt og jeg bliver så glad. Jeg hader når mange af dem er væk i januar, for jeg synes det lys bare giver en masse! Jeg synes ikke det kan blive for meget :D
 2. Tivoli ved juletid – jeg ved ikke om jeg når derind i år. Jeg håber virkelig jeg når det – men elsker den fantastiske stemning, lysene og hyggen! ååååh <3
 3.  Julefrokost med arbejdet – det er bare altid sjovt og skide hyggeligt.
 4. Julekalendere – jeg elskede at åbne som barn og jeg skraber os glædeligt min skrabe julekalender hver dag. Jeg bliver faktisk sur over dem der skraber dem med det samme. DET er jo OVERHOVEDET ikke julet!
 5. Pyrus! Han skal bare have et helt punkt for sig selv!
 6.  Jule musikken – LAAAAAST CHRISTMAS I gave you myyyyyyy heeeeart! Amen jeg elsker det…
 7.  Julefrokosterne med familie og venner = masser af tarteletter som jeg elsker. Mums! Selvfølgelig også tiden med mine kære.
 8. Gaverne! Ja – dem kommer vi ikke uden om! :D
 9.  Banko! Jeg er altså ikke den vilde fan af pakkeleg, men jeg eeeeelsker banko! Selvom man sjældent vinder noget brugbart så er det fedt alligevel :D
 10. Julemaden – selvom jeg ikke er til and og rødkål, synes jeg stadig det er hyggeligt at samles om maden.
 11. Sne – MEN kun hvis det ligger d. 23, 24, 25 eller 26 – ellers magter jeg det simpelthen ikke.
 12. Julepynt! Mit hjem boomer med det – synes jeg har alt for lidt plads, men elsker at pynte op og have jul i lejligheden
 13. Juleaften – hele dagen. Da jeg var lille var det en magisk dag, jeg kunne slet ikke være i min krop pga. spænding. Det savner jeg. Men nu elsker jeg bare hyggen, nærvær og det hele ved dagen.
 14. Risalamande – med masser af kirsebærsovs også rørt helt sammen!
 15. Nougat og vaniljekranse!

Hvad elsker i ved julen?! :D

Ja, jeg er crazy… I know….

15241178_10209050990285062_7159638839445462499_n

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den sidste uges tid...