Hvor meget har jeg taget på efter min ferie?

Thumbs up for denne taske!

Inden vi skulle afsted til Rhodos, vidste vi at vi skulle ud på en del udflugter – det gør vi  egentlig altid når vi skal på ferie. Men vi har altid problemer med de tasker vi skal have med, skal man købe skod tasker dernede, slæbe med hjemmefra eller hvordan?

Men så var det jeg tilfældigvis surfede rundt på min webshop og faldt over en lækker rygsæk og tænkte, det er sgu da skide smart!
Min kæreste var enig, og vi bestilte derfor en rygsæk fra Oill og det er jeg virkelig glad for vi gjorde! Vi havde den med på alle ture, og der kunne være rigtig meget i og så er den også bare super fed i designet!

2015-08-18 18.41.45 2015-08-18 18.42.03

 

Så jeg ville egentlig bare anbefale denne rygsæk – jeg er super glad for vi købte den, og tror helt klart også vi skal have den med til New York når vi skal derhen, det er så meget bedre for ryggen end de der åndssvage skuldertasker!

Men desværre har de udsolgt af denne model jeg har, men har fundet nogle andre fede fra deres nye kollektion!

PicMonkey Collage

// 1 – HER //  2 – HER // 3 – HER // 4 – HER //

Og ellers kan du se alle taskerne HER!

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor meget har jeg taget på efter min ferie?